OK Lliga

El Girona se salva i el Palafrugell baixa

Hoquei sobre patins. Pelicano marca la diferència amb dos gols en un tercer duel de defenses estrictes

Girona 2 Palafrugell 0

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Aguirre i Pelicano –equip inicial–; Sánchez, Rovira i Laguna.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschín, Figa i Canet -equip inicial-; Ruiz, Candamio i Castro.GOLS:1-0 (4’) Pelicano. 2-0 (49’) Pelicano.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Targeta blava a Castro.FALTES:11 del Girona i 10 del Palaf.

El Garatge Plana Girona va derrotar, ahir, el Corredor Mató Palafrugell per 2-0 en el tercer i definitiu partit del play-out amb dos gols de Pelicano i seguirà en l’OK Lliga. L’equip palafrugellenc, en canvi, baixa a l’OK Lliga Plata i acompanya el Manlleu i l’Alcobendas, que ja havien descendit directament. Els equips que ocuparan les tres places són el Sant Cugat, l’Arenys de Munt i el Vilafranca.

Pelicano, en una acció genial, va avançar el Girona (4’). El golejador va patinar per darrere de la porteria i va afusellar Puigbí aixecant i picant en la clàssica acció, traient petroli del no-res. L’experimentat Llaverola va evitar el gol de Sergi Canet, un altre golejador, en una falta directa llançada a un sol toc (35’) arran de la desena d’equip local. Pelicano (42’), sol, va tenir el segon, però Puigbí va corroborar la seva bona actuació en un partit en què els porters van estar encertats i als jugadors els va faltar pausa. El Palafrugell, amb tot perdut, va fer entrar Bancells en el lloc del porter Puigbí a falta d’1:20 per al final, però el Girona va robar la bola i Pelicano, quan faltaven 36 segons, va sentenciar (2-0) a porta buida. Els visitants van fer la 15a falta a 17 segons del final, però Pelicano va enviat la bola fora.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)