OK Lliga

El Noia goleja el Liceo (6-0) i el Barça guanya a Reus (0-3) en el tercer partit de la semifinal

Les dues eliminatòries es situen 1-2 i diumenge es juga el quart partit

El Noia Freixenet ha golejat el Liceo per 6-0 i ha forçat el quart partit de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga. (1-2). Els de Sant Sadurní necessitaven la victòria per no quedar eliminats. El Barça també s’ha situat amb avantatge (1-2) després de imposar-se a la pista del Reus Deportiu Virginias per 0-3 en el tercer partit i està a una sola victòria de classificar-se per la final. Els quarts partits es jugaran diumenge. El Noia-Liceo serà a les 12.30 h i el Reus-Barça a les 20.30 h.

El Noia ha marcat el primer gol en el minut cinc gràcies a Jordi Bargalló i malgrat que en la primera meitat hi han hagut ocasions pels dos equips s’ha arribat al descans amb l’1-0. En la segona meitat els de Sant Sadurní s’ha mostrat molt efectius en les jugades de bola aturada i Xavi Costa ha marcat un penal, i un segon gol en el refús, i Eloi Mitjans dues faltes directes (5-0). El Liceo no ha estat encertat en atac i Roc Pujades ha arrodonit el resultat a onze minuts del final.

Els primers minuts del partit entre el Reus i el Barça han estat molt disputats i els dos conjunts han disposat d’ocasions per avançar-se en el marcador, però les defenses i els porters han estat inspirats. A dos minuts del descans els reusencs han disposat d’una falta directe que han desaprofitat. En l’últim minut del primer temps Càndid Ballart, el porter del Reus, ha rebut un cop de bola al cap que l’ha fet sagnar. Ha estat canviat i Martí Zapater no ha tingut una bona estrena ja que uns segons després ha encaixat el 0-1 marcat per Pau Bargalló. En la segona meitat els roig-i-negres han intentat empatar sense encert. En els darrers deu minuts Hélder Nunes ha marcat dos gols en tres minuts i ha sentenciat el partit.