OK Lliga

La final comença amb una derrota

Hoquei sobre patins. El Reus Virginias perd a la pista del Liceo de manera clara i demà juga el segon partit

Deportivo Liceo 5 Reus Virginias 1

DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Carballeira, Torres, De Benedetto i Adroher –equip inicial–; Oruste, Marc Grau, Burgaya, Àlex Rodríguez i Martín Rodríguez.REUS DEPORTIU VIRGINIAS:Zapater, Aragonès, Julià, Rojas i Compagno –equip inicial–; Giménez, Salvat, Marín, Gelmà i Ballart.GOLS:1-0 (7’) Carballeira. 2-0 (16’9 Oruste. 3-0 (22’) Di Benedetto. 4-0 (30’) Carballeira, de penal. 5-0 (33’) Àlex Rodríguez. 5-1 (35’) Julià, de falta directa.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Van mostrar targeta blava a Burgaya, del Liceo, i a Compagno i Gelmà, del Reus.FALTES:6 del Liceo i 8 del Reus.

El Reus Deportiu Virginias va ser derrotat a la pista del Deportivo Liceo per 5-1 en el primer partit de la final del play-off de l’OK Lliga. El conjunt roig-i-negre va encaixar un resultat força ampli, sempre va anar al darrere en el resultat i durant molts minuts va ser dominat pel seu rival. El Reus va encaixar el primer gol en el minut set, marcat per Carballeira, i ho va notar. No estava centrat en defensa i li costava aturar els seus rivals. Els reusencs van disposar d’algunes ocasions, però no van marcar i abans del descans van encaixar dos gols més. Oruste i Di Benedetto van situar un clar 3-0 a la mitja part.

En el minut cinc de la segona part els àrbitres van assenyalar un penal contra el Reus i Compagno va veure la targeta blava, i tot seguit també li van mostrar a Gelmà. Carballeira va transformar la pena màxima i va marcar el quart gol. Tres minuts després, Àlex Rodríguez va fer el 5-0, que pràcticament va sentenciar el partit. A deu minuts del final, Julià va marcar de falta directe el 5-1 per una targeta blava a Burgaya. En els últims quinze minuts va sortir a la pista Marín, que surt d’una lesió i d’una operació, i va sumant minuts. A dos minuts del final va disposar d’un penal però no el va transformar.

El segon partit de la final de l’OK Lliga es disputarà demà diumenge, també al pavelló de Riazor a les dotze del migdia. Els reusencs tindran la baixa de Compagno, que amb la targeta que va veure va completar el cicle de targetes blaves i estarà sancionat.

LA PRIMERA PART

El Reus encaixa el primer gol en el minut set i en el descans perdia per un clar 3-0