OK Lliga

El Generali Palau venç el Telecable Gijón per la mínima (2-1) i s’avança en la final

Blackman i Florenza han marcat els dos gols de les locals i Vicente ha aturat un penal i una falta directe

El Generali Palau s’ha avançat en la final de l’OK Lliga femenina al guanyar per un ajustat 2-1 el Telecable Gijón en el primer partit que han jugat en el seu pavelló. El segon es disputarà el proper divendres 24 a la pista el conjunt asturià, mentre que si fos necessari el tercer també es jugaria a la pista del Telecable el diumenge 26. El partit ha sigut molt disputat i anivellat i les vallesanes han aprofitat millor les seves ocasions. AiMee Blackman ha avançat el Palau en la primera meitat, i en l’inici de la segona el Gijón ha disposat en només dos minuts d’un penal i una falta directe que Laura Vicente a aturat. A quinze minut del final el Telecable ha empatat amb un gol de Marta Piquero,i a falta de sis minuts Aina Florenza ha marcat el 2-1. Les asturianes han buscat el gol de l’empat i han atacat de cinc en els darrers minuts sense resultat.