OK Lliga

Primer pas del Palau cap al títol

Hoquei sobre patins. Derrota per la mínima el Telecable en el primer partit de la final. La portera Laura Vicente fa una gran actuació i atura un penal i una falta directa en dos minuts

Generali Palau 2 Telecable Gijón 1

GENERALI PALAU:L. Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Flontdegloria –inicial–; G. Vicente, Blackman, Colomer, Juan i Salvat.TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lolo, Piquero, Obeso i Roces –inicial–; Lee, González, Cabrera, Fernández i Mejido.GOLS:1-0 (18’) Blackman. 1-1 (35’) Piquero. 2-1 (44’) Florenza.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Blava a Colomer.FALTES:3 del Palau i 7 del Telecable.

El Generali Palau es va avançar en la final de l’OK Lliga Femenina en guanyar per un ajustat 2-1 el Telecable Gijón en el primer partit del play-off, que es va disputar al seu pavelló. El segon al millor de tres enfrontaments es jugarà el divendres 24 a la pista del conjunt asturià, mentre que si fos necessari el tercer de desempat també es jugaria a la pista del Telecable el diumenge 26. La portera Laura Vicente va fer una gran actuació i en l’inici de la segona meitat va aturar en dos minuts un penal i una falta directa.

El partit va ser molt disputat i anivellat, i les vallesanes van aprofitar millor les seves ocasions de perill. Aimee Blackman va avançat el Palau en el minut 18 de la primera meitat i amb el curt 1-0 es va arribar al descans. En l’inici de la segona part, el Gijón va disposar en només dos minuts de diferència d’un penal i una falta directa que Laura Vicente va aturar molt bé a dues jugadores especialistes en aquests llançaments, Sara Roces i Marta Piquero.

Quan faltaven quinze minuts per al final del partit, el conjunt asturià va empatar amb un gol de Marta Piquero (1-1). La lluita va pujar un grau més d’intensitat i, a falta de sis minuts, Aina Florenza va marcar el 2-1. Les asturianes van buscar el gol de l’empat per arribar a la pròrroga i van atacar amb cinc en els últims minuts, sense resultat.