OK Lliga

Jordi Bargalló renova una temporada més pel Noia Freixenet

El capità Aleix Esteller també continua i complirà la seva 16a temporada al primer equip del club

El Noia Freixenet i Jordi Bargalló han arribat a un acord per ampliar el seu contracte una temporada més. El davanter sadurninenc va tornar el curs passat al club de la seva ciutat dinou anys després de la seva marxa. Jordi Bargalló va arribar com a infantil al CE Noia procedent del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní i en la seva primera etapa hi va jugar fins la temporada 2001-02 en que va marxar al Liceo, on va jugar en dues etapes diferents. Entremig va jugar dos anys a l’Igualada i les últimes cinc temporades havia defensat els colors de l’Oliveirense portuguès.

Sobre la renovació Jordi Bargalló ha assegurat que està “molt content de poder jugar un any més amb la samarreta del Noia. És un orgull enorme estar a casa meva i és on em vull posar els patins“. El davanter, que ha anotat 25 gols a l’OK Lliga, confessa que aquesta temporada ha estat “molt feliç” i agraeix “l’esforç de la junta, amb el Ferran Andreu al capdavant, per fer possible continuar vestint aquesta samarreta”.

El capità Aleix Esteller també ha renovat pel Noia Freixenet i a punt de complir els 35 anys complirà 16a temporada al primer equip del conjunt de Sant Sadurní. Aleix Esteller ha assegurant que està “molt content de poder continuar al Noia Freixenet”, i s’ha mostrat orgullós de “poder defensar la samarreta d’aquest gran club” esperant que la temporada vinent “puguem fer aquest petit pas endavant que ens permeti lluitar per títols.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)