OK Lliga

El Noia Freixenet incorpora Martí Gabarró i Killyan Gil

El nou projecte del Noia Freixenet està marcat pel retorn de Martí Gabarró i Kyllian Gil i la promoció al primer equip del porter del filial, Jan Marimón. Pel que fa a l’equip tècnic, també es reforça amb gent de la casa: David Cañadas i Jordi Esteva seran els assistents de Pere Varias mentre que Jordi Del Amor s’incorpora com a delegat.

Les tres cares noves al terreny de joc en realitat no ho seran tant pels aficionats sadurninencs. Martí Gabarró que les dues darreres temporades ha jugat cedit al Parlem Calafell, arriba aquest curs al Noia Freixenet després de l’acord entre el club cavista i el Barça.

Ja amb la samarreta del Noia Freixenet, Gabarró ha assegurat que personalment “vinc d’una temporada on he gaudit molt i espero gaudir tant o més a partir d’ara amb els meus nous companys”. El de Torrelavit es marca com a objectiu “millorar individualment” i pensa que amb l’equip actual “podem competir per tot”.

Nascut el 15/12/2001, Gabarró va començar a patinar a Torrelavit i es va formar a les categories inferiors de l’equip de Sant Sadurní on es va proclamar campió de Catalunya i Espanya infantil el 2017. La temporada passada va aixecar la WS Europe Cup i va quedar sisè classificat a la fase regular de la Parlem Ok Liga, disputant els quarts de final del play-off pel títol davant el Noia Freixenet. També torna el fins ara jugador del Barça B, Kyllian Gil, també cedit pel club blaugrana. Gil, nascut a Sant Sadurní el 23 d’abril de 2002 i fill de l’excavista Pedro Gil, va iniciar la seva formació al Porto, des d’on va arribar al Noia Freixenet. Després va tornar al club portuguès i va passar per Valdagno, Forte dei Marmi i Sporting, fins a arribar al juvenil del Barça l’any 2018.

El davanter ha dit que està “molt content d’estar al Noia Freixenet” i que és “el millor equip per poder créixer com a jugador”. D’aquesta temporada, el de Sant Sadurní n’espera “aprendre molt dels jugadors més experimentats i donar el millor a l’equip”.

Amb 23 gols, Gil va ser el màxim anotador del Barça B a la OK Liga Plata la temporada passada. Va debutar amb el primer equip blaugrana a la Lliga Catalana i va anar convocat en tres partits de la Parlem Ok Liga on es va estrenar com a golejador a la màxima categoria. El davanter ha estat també internacional amb la selecció espanyola sub-17 a l’Europeu del 2017. Sota pals, el conjunt de la Capital del Cava ha confiat per la temporada vinent en el jove Jan Marimón, que prové de l’hoquei formatiu de la casa i ha competit a Nacional Catalana amb el filial negre-i-vermell les dues últimes temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)