OK Lliga

L’OK Lliga està servida

Hoquei sobre patins. El Voltregà rep el Liceo, el campió, en la primera jornada de la masculina i el Palau, el campió de la femenina, visita l’Alpicat, un debutant en la categoria

Els equips participants en l’OK Lliga masculina i en la femenina van conèixer ahir el calendari de la competició després del sorteig que es va fer al museu del vi Vinseum, de Vilafranca del Penedès. La màxima categoria masculina tindrà una fase regular de 14 equips i els vuit primers disputaran el play-off pel títol i en la femenina també hi haurà 14 equips i els quatre millors lluitaran pel títol en el play-off.

La primera jornada de l’OK Lliga masculina es disputarà el 10 de setembre i el Voltregà Stern Motor rebrà el campió de l’edició passada, el Deportivo Liceo. El Reus Deportiu Virginias, que va ser el subcampió en perdre la final del play-off , debutarà a casa contra l’Igualada Rigat. El Barça visitarà la pista del Finques Prats Lleida, mentre que el Noia Freixenet jugarà a la pista del Garatge Plana Girona i el Recam Làser Caldes rebrà a casa el Parlem Calafell. El Vilafranca Capital del Vi, que torna a la màxima categoria, jugarà a casa contra el Pas Alcoi i el darrer partit de la primera jornada enfrontarà dos equips que van pujar, l’Arenys de Munt Solartradex i el Solideo Sant Cugat.

L’OK Lliga femenina s’iniciarà el 17 de setembre i en la primera jornada el campió, el Generali Palau, visitarà la pista d’un recentment ascendit, el Lleidanet Alpicat. El subcampió, el Telecable Gijón, també començarà la lliga visitant un equip nou en la màxima categoria, l’Esneca Fraga. La resta de la primera jornada serà: Deportivo Liceo-Solideo Sant Cugat, Martinelia Manlleu-Cerdanyola Feníe Energía, Las Rozas-Lidergrup Mataró, Vila-sana-Igualada femení Grupo Guzmán i Orkla Bigues i Riells-Voltregà Stern Motor.

Campió i subcampió

La supercopa d’Espanya masculina donarà el tret de sortida de la temporada i ja es podrà veure un gran partit en la semifinal entre el Liceo, el campió de l’OK Lliga, i el Reus, el subcampió. La cita és el 2 i el 3 de setembre a Olot. En la supercopa femenina es disputarà el 10 i l’11 de setembre a Vila-sana i el Palau, el campió, jugarà contra el Vila-sana, l’amfitrió, i el Manlleu, contra el Telecable Gijón.

L’ESTRENA

OK Lliga masculina
Jornada 1
(10 de setembre)
Arenys de Munt - Sant Cugat
Girona - Noia
Voltregà - Liceo
Lleida - Barça
Vilafranca - Alcoi
Caldes - Calafell
Reus - Igualada
OK Lliga femenina
Jornada 1
(17 de setembre)
Liceo - Sant Cugat
Manlleu - Cerdanyola
Las Rozas - Mataró
Alpicat - Palau
Fraga - Telecable
Vila-sana - Igualada femení
Bigues i Riells - Voltregà
Supercopa masculina
(2 i 3 de setembre)
Semifinals
Barça - Noia
Liceo - Reus
Supercopa femenina
(10 i 11 de setembre)
Semifinals
Palau - Vila-sana
Manlleu - Telecable
L’OK Lliga masculina s’inicia el 10 de setembre i la femenina, el 17 de setembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)