OK Lliga

El tècnic del Reus diu que s’han de marcar l’objectiu de jugar finals, i algun títol caurà

Jordi Garcia, entrenador del subcampió de l’OK Lliga, està content perquè s’ha mantingut el bloc de l’equip

El Reus Deportiu Virginas, el subcampió de l’OK Lliga, ha iniciat aquesta setmana la pretemporada amb il·lusió i ganes de tornar a fer una gran campanya. L’entrenador Jordi Garcia ha explicat respecte a la pretemporada: “Nosaltres cada any ens trobàvem que havíem de reconstruir, aquest any el que hem de fer es consolidar i millorar i perfeccionar, es una situació diferent. És evident que jo estic content amb el fet que el que es va treballar l’any passat, i es va treballar molt be, intentar-ho consolidar i millorar, aquest es l’objectiu”. Pel que fa al que pot aconseguir l’equip en competició Jordi Garcia ha comentat: “Cada any sortim amb la il·lusió de guanyar algun títol, l’any passat van jugar dues finals. Jo crec que ens hem de marcarla fita de jugar finals . Si tu jugues moltes finals alguna cau del teu costat”.

L’entrenador del Reus explica que l’equip necessitava descansar perquè el final de la temporada passada va ser molt dur i intens, i també reflexionar: “Necessitàvem pensar en que ens ha aportat aquest final de temporada i partir d’aquest punt, poder créixer encara més”. La pretemporada serà curta, de quatre setmanes quan normalment les fien de cinc o sis, i Jordi Garcia diu que un dels motius és què: “El bloc sigui el mateix de l’any passat i tinguem molta feina feta”. L’entrenador del Reus explica: “És evident que l’any passat, quan començàvem, ningú es plantejava que el final seria el que va ser. Aquest any hem creat unes expectatives i una il·lusió que volem seguir mantenint i que la gent continuï enganxada, perquè amb ells és molt més fàcil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)