OK Lliga

El campió es renova a fons i el subcampió manté el bloc

Hoquei sobre patins. El Liceo només té tres jugadors de la plantilla que va guanyar l’OK Lliga. El Reus és el cas contrari, hi ha continuïtat a l’equip

El Deportivo Liceo, el campió de la darrera OK Lliga i de la supercopa, s’ha renovat a fons per afrontar aquesta nova campanya i només manté tres jugadors de l’anterior plantilla que va aconseguir aquests èxits. Els gallecs han vist com alguns dels seus millors homes han marxat a equips més potents econòmicament. Jordi Adroher i Roberto di Benedetto han marxat a Portugal, i els germans Carles i Marc Grau s’han incorporat al Barça. El subcampió de l’OK Lliga i de copa, el Reus Deportiu Virginias, ha estat el cas contrari i ha mantingut el mateix bloc que el va portar a disputar dues importants finals i no ha incorporat cap jugador a la seva actual plantilla.

El Barça, que es va quedar només amb el títol de copa, ha fitxat els germans Carles i Marc Grau, del Liceo, per suplir la baixa del llegendari porter Aitor Egurrola, que ha penjat els patins, i la de Nil Roca, que va decidir fer l’aventura portuguesa. El Noia Freixenet, el quart equip que va disputar les semifinals de l’OK Lliga, ha fet petits retocs en la seva plantilla amb la incorporació de jugadors joves i amb futur. Dos ja havien estat a l’entitat –Martí Gabarró i Kyllian Gil–, i un ha pujat del conjunt filial.

Els tres equips que van aconseguir l’ascens la temporada passada, el Solideo Sant Cugat, l’Arenys de Munt Solartradex i el Vilafranca Capital del Vi, han reforçat les seves plantilles amb l’objectiu de lluitar per la permanència en la màxima categoria. En el conjunt santcugatenc destaca l’arribada de Pol Galbas, provinent del Sarzana italià, que torna per jugar al club de casa seva. Els arenyencs també recuperen un jugador sortit de la casa, Àlex Joseph, que arriba del Noia Freixenet. El Vilafranca ha fet importants incorporacions, amb jugadors que ja van estar a l’equip com el porter Xus Fernández, que arriba del Noia Freixenet, i Marc Palau, provinent de l’Igualada Rigat.

Els tècnics

En aquesta temporada no hi ha hagut gaires variacions pel que fa als entrenadors. Marc Comalat, que feia tàndem amb Ramon Benito, ha deixat el Garatge Plana Girona per anar a l’Espanyol. El primer entrenador del Voltregà Stern Motor serà Lluís Teixidó, que va ajudar Tudy Nogué quan va agafar les regnes de l’equip al final de temporada; Nogué ara serà el segon.

REFORÇAT

El Barça ha incorporat dos jugadors del conjunt gallec, els germans Grau
Deportivo Liceo
Altes: Sito Ricart (Caldes), Martí Serra (Lleida), Fabri Ciocale (Valdagno), Bruno di Benedetto (Lleida), Arnau Canal (Voltregà), Matías Bridge (Liceo B) i Fran Torres (Liceo B).
Baixes: Jordi Adroher (Oliveirense), Carles Grau (Barça), Marc Grau (Barça), Jordi Burgaya (Voltregà), Martín Rodríguez (Noisy Le Grand), Maxi Oruste (Vercelli) i Roberto di Benedetto (Benfica).
Reus Deportiu Virginias
Altes: -
Baixes: Pablo del Río (Vilafranca).
Noia Freixenet
Altes: Martí Gabarró (Calafell, cedit Barça), Kyllian Gil (Barça B, cedit Barça) i Jan Marimón (Noia B).
Baixes: Xus Fernández (Vilafranca), Àlex Joseph (Arenys de Munt) i Roc Pujadas (Porto).
FC Barcelona
Altes: Carles Grau (Liceo) i Marc Grau (Liceo).
Baixes: Nil Roca (Benfica) i Aitor Egurrola (retirat).
PAS Alcoi
Altes: Biel Pujadas (Manlleu), Caco Ceschin (Palafrugell) i Joan Oltra (Cocentaina).
Baixes: Marc Castañer (Rivas La Laguna), Carles Cantó i Pere Cañellas (retirat).
Finques Prats Lleida
Altes: Elagi Deitg (Igualada), Xavier Aragonès (Vilafranca), Oriol Codony (Manlleu) i Nuno Paiva (Montebello).
Baixes: Martí Serra (Liceo), Bruno di Benedetto (Liceo) i Andreu Tomàs (retirat).
Parlem Calafell
Altes: Gerard Camps (Caldes) i Curro Fernández (Braga).
Baixes: Albert Marimón (Vilanova), Martí Gabarró (Noia, cedit pel Barça), Xano Edo (Valongo) i Jordi Munné.
Recam Làser Caldes
Altes: Roger Presas (SHUM), Jaume Gisbert (Espanyol), Jordi Pons (Sant Cugat) i Marc González (Valdagno, cedit pel Barça).
Baixes: Sito Ricart (Liceo), Ferran Rosa (Palau), Gerard Camps (Calafell), Guillem Rué (Sant Feliu), Roger Beltran i Roger Acsensi (retirat).
Voltregà Stern Motor
Altes: Jordi Burgaya (Liceo), Dídac Alonso (Manlleu), Javier Sánchez (Rivas La Laguna) i l’entrenador Lluís Teixidó, que era el segon tècnic.
Baixes: Marc Palazón (Taradell), Marcel Luzón (Espanyol), Arnau Canal (Liceo) i l’entrenador Tudy Nogué, que serà el segon tècnic.
Igualada Rigat
Altes: Xavier Bosch (Alpicat), Roger Bars (Trissino), Mats Zilken (Alpicat), Nil Cervera (Igualada B) i Oriol Llenas (Barça B, cedit Barça).
Baixes: Elagi Deitg (Lleida), Àlex Cantero (Girona), Marc Palau (Vilafranca) i Ton Baliu (retirat).
Garatge Plana Girona
Altes: Borja Ramon (Palafrugell), Àlex Cantero (Igualada), Marc Montilla (Lloret) i Biel Nadal (Girona B).
Baixes: Gerard Pujol (Palafrugell), Gerard Rovira (Vic), Hugo Laguna (Lloret), Raúl Pelicano (retirat) i l’entrenador Marc Comalat (Espanyol).
Solideo Sant Cugat
Altes: Pol Galbas (Sarzana), Baptiste Bonneau (Espanyol) i Tomàs Villares (Vilafranca).
Baixes: Enric Martí (Monjos) i Jordi Pons (Caldes).
Arenys de Munt Solartradex
Altes: Ernest Burgaya (Vic), Àlex Joseph (Noia) i Marc Pujadas (Manlleu).
Baixes: Adrià Oliveres i Jordi Martínez.
Vilafranca Capital del Vi
Altes: Xus Fernández (Noia), Marc Palau (Igualada), Pol Ferrer (Vilanova), Arnau Güell (Espanyol) i Pablo del Río (Reus).
Baixes: Xavier Aragonès (Lleida), Luka Hernández (Vic), Tomàs Villares (Sant Cugat), Andrés Esquinas (Cubelles), Joan Carles Molero (Cubelles) i David Arellano (retirat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)