Més hoquei

El Barça supera el Reus (4-0) i s’emporta el 12è títol de la supercopa d’Espanya

El partit s’ha decidit en la segona meitat després del 0-0 en el descans

El Barça ha guanyat el títol de la supercopa d’Espanya al derrotar per 4-0 el Reus Deportiu Virginias en una final que s’ha disputat a Olot, i que ha estat força disputada i anivellada en la primera meitat i que s’ha decidit en la segona part. Els blaugrana han recuperat un títol que la temporada passada van deixar escapar, i han sumat la 12a supercopa d’Espanya en el seu palmarès.

Els dos conjunts han iniciat el partit amb respecte i en els primers minuts hi han hagut poques ocasions de perill. Poc a poc ha estat el Barça el que les ha començat a crear perill i ha posat a prova al porter del Reus Ballart. En aquesta primera meitat, però han sigut els reusencs els que han disposat de la millor ocasió, amb una falta directa per les deu faltes del Barça a un minut del descans. Julià no la pogut transformar i s’ha arribat al final del primer temps amb el 0-0 inicial. En aquesta primera meitat s’ha fet mal a les costelles Panadero, i no ha tornat a jugar.

Als catorze segons de la segona meitat Matías Pascual ha recuperat una bola i ha marcat el primer gol blaugrana. Tres minuts després Rodrigues ha fet el segon del penal. El Barça encara ha pogut ampliar més l’avantatge, però Nunes ha desaprofitat un altre penal i Pau Bargalló una falta directa en els següents minuts. Els blaugrana han anat clarament a l’atac i en un minut Bargalló i Alabart han situat el 4-0 en el marcador. Pràcticament han sentenciat la final tot i que faltaven quinze minuts per acabar.