Lliga Catalana

Les lligues catalanes masculina i femenina es jugaran entre l’octubre i el novembre

Es faran en les dates que s’aturen les OK lligues per la disputa dels World Skate Games. El Barça no la jugarà

La XVIII Frit Ravich Lliga Catalana, amb equips d’OK Lliga masculina, i la III Lliga Catalana femenina, amb equips d’OK Lliga femenina, es disputaran entre finals d’octubre i principis de novembre. La disputa dels World Skate Games al mes de novembre, que ha provocat l’avançaments de les lligues estatals i l’aturada de la competició per aquelles dates, ha fet que en aquesta temporades les lligues catalanes, que generalment es juguen en la pretemporada, es disputen amb el curs iniciat.

En la lliga catalana masculina d’enguany hi participaran dotze equips, amb l’absència del Barça, campió de les darreres quatre edicions. Els equips s’han dividit en quatre grups de tres equips a la fase inicial, que serà a una volta. Aquesta fase començarà el 22 d’octubre i el primer classificat de cada grup accedirà a semifinals. El grup 1 el formen: Reus Deportiu Virginias, Igualada Rigat i , Garatge Plana Girona. El grup 2: Noia Freixenet, Voltregà Stern Motor i Sant Cugat Solideo. El grup 3: Finques Prats Lleida, Recam Làser Caldes i Arenys de Munt Solartradex. El grup 4: Parlem Calafell, PAS Alcoi, que està convidat, i Vilafranca Capital del Vi.

La tercera edició de la Lliga Catalana femenina compta amb la participació de nou equips de l’OK Lliga femenina i es disputarà en el mateix format, una primera fase inicial amb tres grups de tres equips, d’on els tres primers i el millor segon passaran a la final. Aquesta lligueta també començarà el 22 d’octubre. El grup 1 el formen: Martinelia Manlleu, Solideo Sant Cugat i Alpicat. El grup 2: Cerdanyola, Voltregà i Fraga, que ha estat convidat. El grup 3: Igualada Femení Grup Guzmán, Orkla Bigues i Riells i Mataró.

La fase final de les dues competicions està previst que es disputi en una seu conjunta pel cap de setmana del 12 i el 13 de novembre. Les semifinals serien dissabte a la tarda i les dues finals diumenge al matí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)