Més hoquei

El Palau assalta Vila-sana

Hoquei sobre patins. El campió venç l’amfitrió i avui es juga el títol de la supercopa contra el Telecable, botxí del Manlleu (13 h)

Manlleu 1 Telecable 2

MARTINELIA MANLLEU:Alonso, Comas, Casaramona, Castellví i Gurri -equip inicial-; López, Canal, Bulló i Cabré.TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lee, Piquero, Obedso i Roces -equip inicial-; Ferreria, Lolo i Cobián.GOLS:0-1 (15’) Ferreria. 0-2 (27’) Lee. 1-2 (38’) Canal.ÀRBITRES:M. Martín i D. Pedrola.FALTES:8 del Manlleu i 8 del Telecable.

Palau 4 Vila-sana 3

GENERALI PALAU:Laura Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer Blackman, Gisela Vicente, Juan i Sapena.VILA-SANA:Coelho, Fernández, Barcons, Agudo i Victòria Porta -inicial-; Salvat (ps), Maria Porta, Figeurola i Silva.GOLS:0-1 (3’) Fernández. 1-1 (8’) Florenza. 1-2 (11’) Silva. 2-2 (29’) Colomer. 2-3 (29’) Victòria Porta, de penal. 3-3 (36’) Florenza, de falta directa. 4-3 (41’) Florenza.ÀRBITRES:L. Mier i G. Bravo. Blava a Busquets.FALTES:8 del Palau i 13 del Vila-sana.

El Generali Palau i el Telecable Gijón jugaran avui (13 h, Esport3) a Vila-sana la final de la segona edició de la supercopa d’Espanya. El remodelat Martinelia Manlleu, vigent campió de copa, va caure eliminat contra el Telecable Gijón per 1-2 en la primera semifinal. El Palau, campió de la primera edició, va superar l’amfitrió per 4-3 amb Aina Florenza (3) decisiva i la portera internacional Laura Vicente providencial.

El conjunt asturià, subcampió de lliga i de copa, es va avançar amb un gol de la portuguesa Ana Catarina Ferreira. Tasha Lee va fer el 0-2 quan només s’havien jugat dos minuts del segon temps i va encarrilar el triomf. Júlia Canal, en una gran acció personal, però, va reintroduir en el partit l’equip de Jordi Boada, que va tenir oportunitats per fer el segon.

En la segona semifinal, Valentina Fernández, en la continuació d’un penal llançat per ella mateixa, i Luchi Agudo, van avançar dos cops les locals en el primer temps (1-2). Aina Florenza va fer l’1-1 per al Palau. Colomer va empatar de nou en el segon temps (2-2), però Victòria Porta, de penal, va avançar altre cop les urgellenques (2-3). Florenza, aixecant i picant amb mestria en una falta directa (3-3) i amb un tir exterior que va sorprendre l’exportera del Palau Anna Salvat (4-3), va situar per primer cop al davant les vallesanes. A 2:16, una blava mal ensenyada a Busquets –la falta l’havia fet Colomer–, va provocar una directa. Vicente va treure una mà esquerra espectacular que va malbaratar la gran execució d’Agudo. La portera, amb el seu equip en inferioritat, també va fer una gran aturada amb un tir a boca de canó de Barcons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)