Més hoquei

Es crea la GoldenCat, un torneig internacional de seleccions amb la presència de Catalunya

Es disputarà a Olot del 13 al 16 d’octubre

La primera edició de la GoldenCat, un torneig internacional de seleccions nacionals, es disputarà del 13 al 16 d’octubre a Olot. La selecció catalana participarà tant en la categoria masculina, amb quatre conjunts, i en la femenina amb cinc. La competició s’emmarca en la II Setmana Catalana de l’Esport, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF). Aquesta setmana esportiva aglutinarà competicions de 35 esports diferents, amb participació de seleccions catalanes, que tindran lloc en 12 seus de les comarques de Girona, entre el 13 i el 23 d’octubre. La GondenCat obrirà aquest gran esdeveniment de l’esport català, que té per objectiu fer visible internacionalment el seu potencial.

Els participants seran Catalunya, Itàlia, França, Alemanya i Suïssa. Jugaran una primera fase en format lligueta tots contra tots, de dijous a dissabte. Els dos primers classificats femenins i els dos primers masculins disputaran les finals diumenge al matí. Tots els partits de les seleccions catalanes es podran veure en directe per Esport3, i la resta per streaming a Esport Plus TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)