OK Lliga

El Reus assalta la pista del Noia i s’imposa per un ajustat 3-4

L’Igualada és superior i derrota per 6-2 el Lleida

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat a la pista del Noia Freixenet per un ajustat 3-4 en un partit molt anivellat. Els de Sant Sadurní s’ha avançat amb un 2-0 però els reusencs han empatat al descans i han remuntat en la segona part. Aquesta és la primera derrota dels de Sant Sadurní. Sergio Aragonès ha marcar dos gols pel Reus. L’Igualada Rigat ha derrotat per 6-2 el Finques Prats Lleida després de dominar des de l’inici, 4-0 al descans. Els igualadins ja sumen tres triomfs i els lleidatans encara no han puntuat. Gerard Riva va fer dos gols per l’Igualada.

El Barça ha derrotat per 7-1 l’Arenys de Munt Solartradex amb 4 gols de João Rodrigues i es manté ferm al capdavant de l’OK Lliga amb 4 victòries en quatre partits, i empatat a punts amb el Deportivo Liceo, el vigent campió. També viu un moment dolç el Parlem Calafell, que ha sumat contra el Voltregà Stern Motor el tercer triomf en tres partits amb un trio de gols de Martí Casas, que ja n’ha fet 13. Els osonencs sempre han competit i els locals han remuntat un 1-2.

El Recam Làser Caldes ha sumat a la Torre Roja el primer triomf del curs contra el Vilafranca Capital del Vi, que ha perdut els tres que ha jugat, tot i que ha plantat cara de valent. Els tres gols de la nova estrella local, Marc González han catapultat l’equip. Pel Vilafranca Arnau Ribas ha fet dos gols. El Garatge Plana Girona no ha rendibilitzat les jugades de bola aturada (0/2) i ha perdut contra l’Alcoi (4-1), eficient en les faltes directes (2/3). El Solideo Sant Cugat ha estat golejat a la seva visita a la pista del Liceo (7-1).