Més hoquei

Festa pel 10è aniversari del CEHP Banyoles amb la selecció catalana

El combinat català amb jugadors de l’OK Lliga Plata guanya el Tordera en un amistós (5-1)

Les celebracions pel 10è aniversari del Club Esportiu Hoquei Patins Banyoles s’han iniciat aquest diumenge amb la presentació de tots els equips de l’entitat i la disputa d’un partit entre la selecció catalana i el CP Tordera. En el transcurs d’aquesta jornada inaugural de les conmemoracions, celebrada al pavelló del Pla de l’Ametller de Banyoles, s’han presentat els equips prebenjamí, benjamí, aleví i infantil de la temporada 2022/23, i s’han disputat alguns partits d’aquest equips de base. El plat fort ha estat un espectacular partit entre la selecció catalana amb jugadors de l’OK Lliga Plata i el Tordera que milita en aquesta categoria i que ha finalitzat amb un resultat de 5-1.

El públic banyolí ha respost a aquesta celebració amb una excel·lent entrada al llarg de tota la jornada. En el pavelló també s’han donat cita les autoritats municipals, comarcals i provincials que s’han sumat a la celebració, al costat dels representants de la Federació Catalana. Durant la temporada que tot just s’acaba d’iniciar el club organitzarà més actes commemoratius i festius per celebrar els seus 10 primers anys de vida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)