Mundial

La selecció espanyola masculina jugarà en el grup de l’amfitrió en els WSG de l’Argentina

El combinat estatal femení inicia la defensa del títol en el grup on hi ha Xile i Portugal

La selecció espanyola masculina ha quedat enquadrada en el grup B i jugarà contra l’Argentina, l’amfitriona, en el sorteig que s’ha fet aquesta matinada dels World Skate Games 2022 que es disputaran a l’Argentina) del 24 d’octubre al 13 de novembre. L’hoquei sobre patins es disputarà a San Juan del 6 al 13 de novembre. En aquest grup l’equip estatal –tercer en el darrer mundial–, s’enfrontarà al conjunt amfitrió, l’Argentina, que va ser la subcampiona en el mundial del 2019 que es va fer a Barcelona. Els altres components del grup són Moçambic i Angola. En el grup A jugaran la campiona mundial, Portugal, i completen el grup Xile, Itàlia i França. Després de la fase de grup es jugaran els quarts de final. També hi ha dues categories més, el campionat Intercontinental amb vuit equips, i el campionat Challenger amb cinc equips.

En el mundial femení La selecció espanyola iniciarà la defensa del títol en el grup A i ha quedat emparellada amb França, Portugal, i Xilè, la tercera l’any 2019. En el grup B jugarà l’Argentina, l’amfitriona i subcampiona mundial, Colòmbia, Alemanya i Itàlia. Un cop finalitzada la primera fasees jugaran els quarts de final. També es jugarà el campionat Intercontinental amb quatre equips més.

En la categoria sub-19 Espanya, l’actual campiona mundial, jugarà en el grup A contra la Gran Bretanya, Portugal, Colòmbia i els Estats Units, mentre que el grup B el formen l’Argentina, Suïssa, Itàlia, Xile i Mèxic. Els dos primers de cada grup passaran a les semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)