OK Lliga

El Palau i el Vila-sana continuen sumant victòries i són els únics invictes

El Manlleu supera el Telecable a domicili i el Voltregà aconsegueix el seu primer triomf

El Generali Palau i el Vila-sana continuen sumant victòries i són els únics equips invictes després de les quatre primeres jornades de l’OK Lliga femenina. El Palau ha golejat el Liceo (5-0) sense problemes i amb dos gols de Berta Busquets i Mariona Colomer, mentre que el Vila-sana ha derrotat l’Esneca Fraga (4-2) amb dos gols de Victoria Porta i de Maria Figuerola.

El Telecable Gijón, que també estava invicte, ha estat sorprès a casa pel Martinelia Manlleu que l’ha derrotat per un 1-2, amb remuntada inclosa, i gols de Nara López i Anna Casarramona. El Voltregà Stern Motor ha sumat la seva primera victòria al derrotar per 6-3 el Lleidanet Alpicat, remuntant un 0-2 advers. Anna Bosch ha marcat dos gols per les de Sant Hipòlit. L’Igualada Femení Grupo Guzmán ha superat per 4-1 Las Rozas en un partit que perdia per 0-1 al descans. Blanca Angrill ha marcar dos gols per les igualadines. L’Orkla Bigues i Riells ha superat a domicili el Cerdanyola Feníe Energía per 4-6. S’ha avançat amb un 0-3 i ha anat per davant. Laura Valverde ha marcat dos gols pel Cerdanyola i Rocio Ramon i Aina Serra n’han fet dos cada una pel Bigues i Riells. El Lidergrup Mataró i el Solideo Sant Cugat han empatat (2-2) en un partit molt disputat. Alba Ambrós ha fet dos gols per les vallesanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)