OK Lliga

El Palau i el Vila-sana, els dos capdavanters, cedeixen els primers punts

El Sant Cugat anivella un 0-3 enfront el Palau i l’Alpicat un 0-2 enfront el Vila-sana. El Manlleu goleja

Els dos primers classificats de l’OK Lliga femenina, el Generali Palau i el Vila-sana, han cedit els primers punts en la cinquena jornada, la darrera abans de l’aturada pel mundial. Tots dos han empatat fora de casa després que el rival igualés un marcador advers. El Solideo Sant Cugat ha anivellat un 0-3 en contra al descans i ha empatat (3-3) a menys de tres minuts pel final. Ariadna Avilés ha marcat dos gols, tots dos de falta directa. Carla Fontdegloria n’ha marcat dos pel Palau. El Lleidanet Alpicat ha sumat el seu primer punt a la màxima categoria després d’empatar (2-2) a casa contra el Vila-sana que tenia un 0-2 al descans. Ha sigut un partit històric entre dos equips lleidatans a l’elit.

La golejada de la jornada l’ha protagonitzat el Martinelia Manlleu que ha guanyat per 9-3 l’Igualada Femení Grupo Guzman. Al descans ja dominava per 6-0. Anna Casarramona ha fet 3 gols, Nara López i Julia Canal dos cada una. Per l’igualada Blanca Angrill n’ha fet tres, dos de falta directa. El Voltregà Stern Motor ha guanyat a la pista de Las Rozas per 1-5 amb dos gols de Dana Anton. El Cerdanyola Ferní Energía i el Lidergrip Mataró han empatat (3-3), el mateix que han fet l’Orkla Bigues i Riells i l’Esneca Fraga (1-1). El Telecable Gijón ha guanyat (1-3) a la pista del Liceo.