Més hoquei

Catalunya jugarà la final

Hoquei sobre patins. GoldenCat. La selecció catalana femenina guanya els seus dos partits de la jornada i la resta de resultats li asseguren acabar entre els dos primers del grup

Alemanya 1 Catalunya 10

ALEMANYA:Gouder, Seifler, Tacke, Tolk, Kahmann, Zech, Gierch, Behrendt i Immer.CATALUNYA:Saldaña, Castellví, Comas, Tarrida, Nara López, Vilamala, Fontdegloria, Miret, Gurri i Surós.GOLS:0-1 (3’) Comas. 0-2 (4’) Tarrida. 0-3 (8’) López. 0-4 (10’) Castellví. 0-5 (20’) López. 0-6 (28’) Gurri. 1-6 (29’) Zech. 1-7 (33’) Comas. 1-8 (33’) Gurri. 1-9 (34’) Comas. 1-10 (40’) Fontdegloria.ÀRBITRES:O. Garriga i A Gorina.FALTES:7d’Alemanya i 1 de Catalunya.

França 0 Catalunya 3

FRANÇA:Buchoux, Daribo, Dubocquet, Gohet i Lagroya –equip inicial–; Roesch, Abrial, Letin, Fay i Michoud-Godard.CATALUNYA:Surós, Castellví, Comas, Nara López i Gurri –equip inicial–; Tarrida, Vilamala, Fontdegloria, Miret i Saldaña.GOLS:0-1 (22’) Castellví. 0-2 (29’) Comas. 0-3 (40’) Vilamala.ÀRBITRES:I. Galan i J.A. Ribó.FALTES:5 de França i 6 de Catalunya.

La selecció catalana femenina s’ha classificat per a la final de la GoldenCat abans de disputar l’últim dia de competició. El combinat català va disputar dos partits en aquesta segona jornada i va sumar dues victòries. La resta de resultats van fer que ja tingui segur acabar entre els dos primers del grup i jugar pel títol.

Al migdia Catalunya va golejar per un clar 1-10 Alemanya en un partit que va dominar des de l’inici i en què al descans ja guanyava per 0-5. En la segona meitat va mantenir el ritme i va golejar per 1-10.

En el partit de la tarda, contra França, la selecció catalana va tenir problemes en la primera meitat, ja que, tot i crear ocasions, no va culminar les jugades en gol. En la segona part va millorar l’efectivitat i es va imposar per 0-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)