Més hoquei

La selecció catalana femenina perd contra Itàlia (0-2), que serà la seva rival en la final de la GoldenCat

Catalunya ha creat ocasions, però les italianes han estat més efectives de cara a gol

La selecció catalana femenina ha perdut contra Itàlia (0-2) el seu darrer partit de la fase de grups de la GoldenCat que s’està disputant a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. Catalunya ja estava classificada per la final i el conjunt italià s’hi ha classificat amb aquest triomf. Les dues seleccions es tornaran a veure les cares demà (11.30 h) en la lluita pel títol.

L’enfrontament entre els dos equips ha estat anivellat, però les italianes –terceres en el darrer europeu–, han estat més encertades de cara a gol. Catalunya ha desaprofitat un penal en el minut 7 i uns minuts després ha enviat una bola al pal. Itàlia s’ha avançat a un minut del descans amb un gol de Tamiozzo. En l’inici de la segona meitat Lapolla ha marcat el 0-2, i el combinat català no ha pogut inaugurar el seu marcador tot i que ho ha intentat, i ha perdut el seu primer partit.