Lliga Catalana

El Sant Cugat i el Voltregà jugaran demà la final femenina

ACTUALITZACIÓ. El Solideo Sant Cugat ha derrotat avui a Santa Perpètua de Mogoda l’Orkla Bigues i Riells en la primera semifinal de la tercera edició de la Lliga Catalana femenina en les faltes directes –2-2 al final de partit i 3-2 en la tanda– i jugarà demà la final (10.30 per Esport3) contra el Voltregà Stern Motor, que ha derrotat per 5-3 a l’Igualada Femení Grupo Guzmán liderat per la seva capitana Esther Vistós, que ha fet 4 gols.

En el primer partit, el Bigues i Riells ha evitat el gol en una directa llançada per Avilés i ben aturada per Vilarrasa, però no ha pogut contenir l’embranzida del Sant Cugat en els darrers minuts del primer temps, materialitzada amb dos gols. El primer de penal marcat per Porta i el segon d’Ambrós. Avilés, a més, ha enviat la bola al pal en la darrera acció. En la segona part, Solé, al segon pal aprofitant una assistència de Borràs, ha retallat distàncies (2-1) i ha reintroduït encara més el Bigues i Riells en el partit. Borràs ha tingut l’empat a l’estic en la falta directa producte de la desena d’equip del Sant Cuat, però el seu tret s’ha estavellat al pal. Ella mateixa, però, decisiva, ha clavat el 2-2 confirmant la reacció del conjunt de Bruno Alfonso. Avilés ha disposat altre cop d’una directa –15a del Bigues– però Vilarrasa li ha tornat a endevinar l’acció. El partit s’ha hagut de decidir en la tanda de les faltes directes, en les quals tot dos equips n’han fet un en la primera sèrie de cinc llançaments: Paredes ha marcat pel Sant Cugat i Borràs ha fet el del Bigues. En la segona sèrie, l’error combinat amb l’encert rival es penalitzava amb la derrota. Borràs l’ha clavat de nou, però Avilés, amb sang freda, ha marcat quan havia fallat les tres directes anteriors i el seu equip estava contra les cordes. Borràs ho va provat de nou sense encert i Avilés, de nou, amb un gran gest tècnic, ha classificat el Sant Cugat.

El Voltregà ha marcat el terreny amb dos gols en el primer temps. Vilamala ha fet l’1-0 (8’) i Vistós, amb molta serenitat sola davant de la portera Navarrete ha fet el 2-0 (14’). Angrill, de penal, ha reanimat a l’Igualada (2-1 en el 20’). Anna Bosch ha tingut en l’estic el tercer des les osonenques, però Navarrete, que ha fet un gran primer temps, ha aturat la directa per una blava a Herrera. Angrill, de nou molt inspirada, ha empatat de falta directa (2-2 en el 26’) confirmant la reacció de les de Carles Marín. Dos gols de Vistós, el segon de directa, i l’aturada d’Otegi a la directa llançada per la temible Angrill, han aclarit el futur del Voltregà. L’Igualada ha tingut oportunitats d’empatar i ha acabat atacant de cinc sense portera. La capitana Esther Vistós, a porta buida i en l’últim segon, ha arrodonit el triomf del Voltregà amb el seu quart gol (5-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)