Lliga Catalana

El Calafell i el Noia lluitaran pel títol en una final inèdita

Els del Baix Penedès han eliminat en la semifinal a l’Igualada per 2-3 i els de l’Alt Penedès al Lleida per 5-3

El Parlem Calafell i el Noia Freixenet lluitaran pel títol en la gran la final de la XVIII edició de la Frit Ravich lliga catalana que s’està disputant a Santa Perpètua de la Mogoda, demà a les 12.30 h per Esport3. Els del Baix Penedès han derrotat l’Igualada Rigat per un mínim 2-3, mentre que els de l’Alt Penedès han superat el Finques Prats Lleida per 5-3. Aquesta serà la primera final del Calafell en la lliga catalana, mentre que el Noia disputarà la cinquena i buscarà el seu segon títol.

La segona semifinal entre ha estat molt intensa i no s’ha decidit fins al final. El Noia s’ha avançat en el marcador, però el Lleida sempre ha estat dins del partit i ha empatat en dues ocasions, 2-2 en l’inici de la segona meitat. Els de Sant Sadurní s’han avançat de dos gols (4-2 i 5-3), però els lleidatans han disposat d’ocasions, sobretot a pilota aturada. El porter del Noia, Blai Roca, ha tingut una gran actuació, sobretot en els darrers minuts.

El Calafell s’ha avançat en el marcador als 24 segons de joc al culminar Martí Casas un contraatac molt ben trenat de l’equip. Els penedesencs han intentat aprofitar aquesta bona dinàmica i han tingut ocasions. Les més clares dos penals, el primer aturat pel porter igualadí Torrents, i el segon transformat per Sergi Miras en el 0-2. Els igualadins han començat a tenir ocasions clares en els darrers deu minuts, han enviat una bola al pal i Riba ha fet l’1-2 a dos minuts del descans.

En la segona meitat el Calafell s’ha avançat amb l’1-3 marcat per Jordi Ferrer en el minut cinc, i en els minuts següents ha intentat sentenciar. L’Igualada ha lluitat fins al final i ha marcat el 2-3 a tres minuts per acabar quan Oriol Llenas ha desviat un xut des de la seva pròpia àrea de Tety Vives. Els Igualadins han buscat l’empat fins al darrer segon, han tret el porter i han atacat de cinc en el darrer minut, però el porter del Calafell, Gerard Camps, ha fet bones aturades en els darrers instants.