Lliga Catalana

El Calafell s’imposa en les faltes directes i s’estrena com a campió de la lliga catalana

Derrota el Noia en la final per 3-3 al final del partit i 3-2 en les directes

El Parlem Calafell ha guanyat el seu primer títol de la Frit Ravich lliga catalana en imposar-se al Noia Freixenet en la tarda de les faltes directes. (3-3 i 3-2). La final de la XVIII edició ha estat molt disputada i el Calafell ha anivellat un 1-3 en els darrers sis minuts. Abans de la final s’ha guardat un minut de silenci per la mort de Ramón Vilaró, expresident del Voltregà i metge de la selecció catalana.

La final s’ha iniciat amb els dos equips buscant la porteria contraria i arribant amb perill davant d’ella. El joc s’ha asserenat una mica i els equips han començat a controlar més la bola. El Noia s’ha avançat en el marcador en el minut 17 amb un gol de Eloi Mitjans i en el 22 el Calafell ha empatat amb un penal transformat per Sergi Miras. Un minut després el Martí Casas, que ha jugat amb casc perquè en la semifinal li van obrir la cella esquerra, ha desaprofitat una falta directa.

Només s’havien jugat 23 segons de la segona meitat i Martí Gabarró ha tornat a avançar als de Sant Sadurní, que a partir d’aquí han controlat el joc i la mínima avantatge, que s’ha ampliat a deu minuts del final quan Eloi Mitjans ha transformat una falta directa (1-3). Quinze segons després el Calafell ha disposat d’una falta directa per targeta blava a Jordi Bargalló, i Arnau Xaus ha anotat. A sis minuts del final Sergi Miras ha empatat (3-3) amb un xut llunyà, i s’ha arribat a la pròrroga. En el darrer minut del temps suplementari Arnau Xaus ha disposat d’un falta directa, però el porter Blai Roca l’ha aturat i el títol s’ha decidit en la tanda de faltes directes. El Calafell s’ha imposat per 3-2 amb gols de Xaus, Casas i Miras, i dues aturades del porter Gerard Camps.