OK Lliga

El Barça assalta Riazor

Hoquei sobre patins. El Barça sentencia el campió amb tres gols de contraatac, caràcter i una gran actuació del porter Sergi Fernández

Deportivo Liceo 2 Barça 3

DEPORTIVO LICEO:Serra, Carballeira, Manrubia, Torres i Àlex Rodríguez -inicial-; Bruno, Ricart, Ciocale i Canal.BARÇA:Fernández, Alabart, Bargalló, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-; Llorca, Panadero i Marc Grau.GOLS:0-1 (6’) Bargalló. 0-2 (14’) Llorca. 1-2 (37’) Àlex Rodríguez. 2-2 (40’) Àlex Rodríguez. 2-3 (42’) Marc Grau.ÀRBITRES:R. Fernández i I. González. Blaves a Panadero, Hélder i Bargalló.

El Barça va assaltar Riazor amb tres gols de contraatac i una gran actuació de Sergi Fernández i solidifica el seu lideratge en l’OK Lliga (2-3). L’equip blaugrana va saber reaccionar quan el Liceo li va igualar un 0-2 i ara té 6 punts de marge sobre els gallecs. Amb Matías Pascual baixa de llarg recorregut i amb Llorca jugant el seu primer partit del curs amb el primer equip després d’una luxació a l’espatlla, l’equip d’Edu Castro va derrotar el campió i surt reforçat. El Barça es va avançar amb dos gols de contraatac, el primer coronat per Bargalló i el segon per Llorca, que va resseguir la jugada iniciada per Marc Grau i va rematar el rebuig de Serra (0-2). Els àrbitres no en van deixar passar ni una i l’equip blaugrana va cometre la desena falta a 1:46 de la mitja part. Rodríguez va llançar la directa i Fernández la va aturar. La desena local va arribar quan s’havien consumit cinc minuts del segon temps. Serra va endevinar l’acció a Bargalló en la directa. En l’acció posterior, però, Hélder va rebre una targeta blava. Manrubia tampoc no va saber batre Fernández, que en el minut 35 va aturar un penal a Carballeira. Finalment, però, Àlex Rodríguez la va clavar en un tir exterior en la superioritat (1-2) i va redecorar el partit. El Barça va fer la 15a a 9:43 i Rodríguez, en el rebuig de la directa, va fer el 2-2. Però els d’Edu Castro van reaccionar amb caràcter en un contraatac perfecte coronat per Marc Grau (2-3). A 2:10 del final i per afegir incertesa, Bargalló va veure la blava. Penal. Rodríguez el va enviar a fora i el Barça va sobreviure a la inferioritat. El Liceo va fer atac de cinc contra tres sense porter, però Alabart va robar i li van fer la quinzena. Ell mateix va llançar la directa sense èxit a 14 segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)