OK Lliga

El pas endavant del Barça

Hoquei sobre patins. Encarrila la fase regular de l’OK Lliga amb un triomf a Riazor i una exhibició contra el Reus que reforcen el projecte

L’exhibició del Barça contra el Reus Virginias dissabte passat (8-3), en un duel que els d’Edu Castro tenien subratllat en l’agenda tant per la seva importància inherent com pel que havia succeït quan els roig-i-negres els van eliminar en les semifinals del curs anterior, va confirmar el gran inici de curs blaugrana en una setmana fantàstica de retorn del mundial en què també havien guanyat a Riazor (2-3). Feina feta no té destorb. En quatre dies, el conjunt d’Edu Castro va superar els dos finalistes de la darrera OK Lliga i té molt ben encarrilada la fase regular, amb vuit triomfs en vuit partits i un marge de sis punts sobre el Liceo, el vigent campió, i de vuit respecte del Reus i l’Igualada Rigat, sense oblidar l’EuroCalafell, tercer a set punts. “Hem fet un pas endavant”, remarcava dissabte Castro, que recordava el dèficit que suposa l’absència de Matías Pascual, lesionat en el mundial, i el fet d’haver-s’hi sobreposat. “La millor manera d’afrontar el play-off és fer-ho el millor possible en la lliga regular. I el curs passat vam guanyar els disset primers partits i vam empatar el divuitè. Lluitarem per aconseguir-ho.” Precisament, l’equip que va trencar la ratxa, l’Alcoi –3-3 al Francisco Laporta–, visita dissabte el Palau (12 h). Satisfet, el tècnic destaca el grau d’eficiència i la “verticalitat” en les transicions, i recorda les dificultats tàctiques que sempre els genera el Reus, aquest cop clarament superat, sobretot en la segona part. El Barça li va saber trobar les pessigolles, amb diversos gols molt ben treballats als segons pals, molta velocitat sense col·lapses i espectacle.

LES DADES

48
gols
ha fet el Barça, màxim golejador amb 6 per partit. João és pitxitxi de l’OK Lliga amb 16
10
gols
tan sols ha rebut, fet que el situa com l’equip menys golejat: 1,25 gols per partit
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)