OK Lliga

El Calafell venç el Liceo

Hoquei sobre patins. Els penedesencs fan un gran partit, s’imposen a Riazor i pugen al segon lloc. El Barça, el líder, goleja l’Alcoi

El Parlem Calafell continua mostrant el seu potencial i en aquesta novena jornada de l’OK Lliga va aconseguir un triomf important i de prestigi a la pista del Liceo per 1-2 que els situa en la segona posició. Els penedesencs van fer un gran partit, amb el porter Gerard Camps molt encertat i una bona defensa. El Calafell es va avançar en el minut 9 amb un gol de Jordi Ferrer i els gallecs van empatar en el minut 17 gràcies a Àlex Rodríguez. Martí Casas no va aprofitar una falta directa abans del descans, però en la segona meitat va marcar l’1-2 en una gran jugada i el Calafell va sumar una gran victòria a Riazor.

El Barça es va imposar per un clar 7-3 a l’Alcoi en un partit que va dominar des de l’inici amb un 3-0 als deu minuts. En el descans els blaugrana ja guanyaven per 6-2 i havien sentenciat el partit. Bargalló i Llorca van anotar tres gols cada un. El Reus Virginias va derrotar per 3-1 el Voltregà Stern Motor en un partit en què es va avançar 3-0 en la segona meitat. Sergi Aragonès va anotar dos gols pels reusencs. El Solideo Sant Cugat va perdre a casa contra el Recam Laser Caldes (3-4). El partit va tenir moltes alternances. Roger Presas va marcar dos gols pels visitants.