OK Lliga

El Generali Palau i el Vila-sana no afluixen en l’OK Lliga

Els gran favorits no han fallat en la vuitena jornada de l’OK Lliga femenina i el Generali Palau i el Vila-sana es mantenen al capdamunt amb 22 punts de 24 possibles i havent cedit fins ara nomes un empat. El Palau va vèncer per 8-1 l’Orkla Bigues i Riells amb gols de Florenza (2), Juan (2), Puigdueta (2), Colomer i Blackman. Ramon va marcar per les visitants. El Vila-sana va tenir un partit feixuc contra el Deportivo Liceo resolt amb un gol de Maria Porta a 4:56 del final (3-2). Victòria Porta i Valentina Fernández van marcar els altres dos gols. El Telecable, tercer amb 19 punts, es va desfer del Lidergrip Mataró (5-1), mentre que el Fraga, quart amb 17, va batre el Martinelia Manlleu (4-3) neutralitzant els tres gols de la visitant Comas. Payà (2), Arxé i Xicota van materialitzar el triomf aragonès.

El Cerdanyola Feníe Energia, per la seva banda, va sumar els tres punts al pista de l’Igualada Femení Grupo Guzmán (2-4) amb gols de Sole (3) i Castro. Per part local, les autores van ser Herrera i De Sivatte.

Vistós i Torres van segellar el triomf del Voltregà Stern Motor (2-1) davant del Solideo Sant Cugat, que va marcar mitjançant Paredes. El Lleidanet Alpicat, cuer amb només un punt, va caure a casa per 4-5 contra las Rozas. Els gols locals els van fer Pastor, Franci, Jové i González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)