OK Lliga

Demostració de força del Barça a la pista del Parlem Calafell (0-7)

El Barça, el líder de l’OK Lliga, ha fet una demostració de força a la pista del Parlem Calafell, el segon classificat i que venia de guanyar a la pista del Deportivo Liceo, i ha constatat el seu excels estat de forma arrodonint el seu inici de temporada amb el desè triomf en deu jornades (0-7). Pau Bargalló, l’únic jugador de la lliga que ha marcat en tots els partits i que també va sucar en els dos duels de la supercopa, ha liderat l’assalt blaugrana marcant els tres primers gols del partit. El Barça, que s’ha avançat en el minut 4, ha decidit el matx en quatre minuts, els 3:11 abans del descans i el primer de la segona part, en el qual s’ha situat amb 0-5. Alabart (2), João Rodrigues i Marc Grau han fet la resta de gols del conjunt d’Edu Castro, que s’ha sabut abstreure a la pressió ambiental de 1.200 espectadors que s’han citat al Joan Ortoll.

El tècnic local Ferran López no es va poder asseure a la banqueta perquè està sancionat amb 6 partits. El primer ja el va complir a Riazor. López va ser sancionat arran dels incidents posteriors en el partit Parlem Calafell-Noia Freixenet de la jornada 8, en el qual el tècnic visitant Pere Varias també ha rebut sis partits de sanció. En tos dos casos, la resolució del comitè de cmpetició assenyala que tos dos van cometre una “falta de respecte amb obra manifesta amb acte notori i públic que atempta a la dignitat esportiva”.

Alcoi-Reus, 5-1

La sorpresa de la jornada l’ha donat l’Alcoi, que ha derrotat el Reus Virginias, el subcampió, per un clar 5-1 amb gols de Formatjé, Gonzalo, Morales, Pujadas i Domínguez. Per part del conjunt de Jordi Garcia, David Gelmà ha fet l’1-1. El Deportivo Liceo, per la seva banda, ha vençut amb penes i treballs a les Comes davant de l’Igualada Rigat (5-6), que ha plantat cara de valent. Riba (2), Zilken (2) i Llenas ha fet els gols dels arlequinats, mentre que Àlex Rodríguez (2) s’ha erigit en el líder visitant.

Voltregà-Girona, 4-4

El Garatge Plana Girona ha esgarrapat un empat valuós de la pista del Voltregà Stern-Motoren un partit elèctric amb Borja Ramon desfermat en atac (3). Ramon ha avançat el conjunt de Benito amb un gol matiner, però Aleix Molas ha empatat dos minuts més tard. Borja ha avançat de nou els gironins (1-2) però només 18 segons més tard, Serra ha fer el 2-2. Litus, en un contraatac, ha fer el tercer (2-3), però Teixidó altre cop ha igualat (3-3). Mitja part. L’inspirat Ramon ha clavat el 3-4 en un tret exterior i la història s’ha repetit amb un gol del local Pol Molas (4-4).

El Vilafranca suma el primer punt

El Vilafranca Capital del Vi, per la seva banda, ha sumat el primer punt del curs a casa contra el Solideo Sant Cugat (2-2), que dominava per 0-2 amb gols de Gilabert i Pol Gablas no ha pogut frenar la reacció local capitalitzada per Del Río, que ha fet els dos gols, el primer de falta directa.