OK Lliga

El Vila-sana guanya el Sant Cugat i és el nou líder en solitari

El Palau empata contra el Telecable

El Vila-sana és el nou líder en solitari de l’OK Lliga femenina després de la seva victòria a la pista del Solideo Sant Cugat (2-5) i de l’empat a casa del Generali Palau contra el Telecable Gijón (4-4). El conjunt lleidatà ha superat a Sant Cugat en la novena jornada i continua invicte. Daiana Silva i Victoria Porta han marcat dos gols cada una. El Palau també està invicte, però ara és el segon després d’empatar contra el conjunt asturià, el tercer. El partit ha sigut molt anivellat i al descans s’ha arribat amb un 2-2.

El Martinelia Manlleu no ha tingut problemes per derrotar per 3-0 el cuer, el Lleidanet Alpicat, i ocupa la cinquena posició. El Lidergrip Mataró ha superat per 5-4 l’Igualada Femení Grupo Gúzman en un partit molt disputat fins al final. Nina Almiral ha marcat dos gols per les mataronines i Aida Mas, dos per les igualadines.

En la zona mitja de la taula l’Orkla Bigues i Riells ha superat per 4-2 a Las ozas, Maria Igualada ha anotat dos gols. El Voltregà Stern Motor ha guanyat a domicili pel mateix resultat (2-4) el Cerdanyola Feníe Energía. Maria Anglada ha fet tres gols per les visitants i Gemma Solé, dos per les locals. El Liceo ha guanyat per 2-0 l’Esneca Fraga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)