OK Lliga

Victòries clares dels dos primers, el Vila-sana i el Palau

Les vallesanes derroten per 3-8 l’Igualada i les lleidatanes per 6-1 el Cerdanyola

Els dos primers classificats de l’OK Lliga femenina han guanyat de manera clara els seus partits en aquesta desena jornada de l’OK Lliga femenina. El Generali Palau s’ha imposat a domicili per 3-8 a l’Igualada Femení Grupo Guzmán després de dominar des de l’inici i avançar-se amb un 0-5. Aina Florenza ha marcat 4 gols per les vallesanes i ja porta 21 gols en 10 partits, essent clarament la màxima golejadora de la competició. El líder, el Vila-sana, ha golejat per 6-1 el Cerdanyola Feníe Energía en un partit que ha solucionat en la segona meitat. També ha anotat 4 gols la seva jugadora Luciana Agudo.

L’Orkla Bigues i Riells ha complicat molt el partit al tercer classificat, el Telecable Gijón, i només ha cedit per un mínim 4-3 en els darrers minuts. El Bigues s’ha avançat amb un 1-3 en l’inici de la segona meitat. El Martinelia Manlleu ho ha tingut complicat en la seva visita a la pista de Las Rozas, i després d’un partit anivellat s’ha emportat la victòria per un mínim 2-3, amb dos gols d’Elisabet Gurri. També ha aconseguit una victòria ajustada i treballada el Voltregà Stern Motor a casa (2-1) contra el Lidergrup Mataró.

El Solideo Sant Cugat ha sumat un bon empat (1-1) en la seva visita a la pista de l’Esneca Fraga, el quart classificat, mentre que el Lleidanet Alpicat, el cuer, ha estat derrotat a casa per un mínim 1-2 pel Liceo.