Lliga Europea

L’objectiu és estar entre els 16 millors d’Europa

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El Calafell, el Reus, el Noia i el Caldes busquen acabar en les dues primeres places dels seus grups

El Parlem Calafell, el Reus Virginias, el Noia Freixenet i el Recam Làser Caldes afronten a partir d’avui i fins diumenge la segona fase de qualificació de la lliga europea, amb un objectiu molt clar, acabar entre els dos primers del seu grup i estar entre els 16 millors equips d’Europa que disputaran la fase de grups. Hi ha quatre grups de quatre equips en competició i els dos primers de cada grup continuaran en la lliga europea i els altres dos passaran a disputar la Europe Cup. Els equips classificats es trobaran amb els vuit equips que han quedat exempts d’aquestes fases, entre els quals hi ha el Barça i el Liceo de l’OK Lliga, el Trissino italià –campió de la lliga europea de l’any passat– i l’Sporting de Portugal –campió fa dos anys. Els penedesencs i els vallesans van superar la primera fase de qualificació fa unes setmanes, mentre que els reusencs i els de Sant Sadurní van entrar directament en aquesta segona.

El Calafell s’ha desplaçat a Suïssa, on a banda del conjunt local del Diessbach es trobarà l’Oliveirense portuguès i el Grosseto, el segon de la lliga italià. Els altres tres equips catalans jugaran a Itàlia. El Reus ho farà a Valdagno i debutarà amb l’equip local, i després s’enfrontarà als equips portuguesos del Braga i el Barcelos, que és el tercer de la lliga portuguesa. El Noia i el Caldes jugaran en el mateix grup a Forte dei Marmi, i a banda dels amfitrions també jugaran contra el Follonica italià.

LLIGA EUROPEA
Segona fase de qualificació
Grup A.
Diessbach (Suïssa)
Calafell - Oliveirense 19 h
Grosseto - Calafell demà, 18 h
Calafell - Diessbach diumenge, 12 h
Grup B.
Valdagno (Itàlia)
Valdagno - Reus 19 h
Reus - Barcelos demà, 16 h
Reus - Braga diumenge, 14 h
Grup C.
Forte dei Marmi (Itàlia)
Noia - Caldes 19 h
Caldes - Forte dei Marmi demà, 16 h
Follonica - Noia demà, 18 h
Caldes - Follonica diumenge, 14 h
Noia - Forte dei Marmi diumenge, 16 h
- Els dos primers de cada grup jugaran la fase de grups.
- El tercer i quart de cada grup passaran als vuitens de la Europe Cup.
EUROPE CUP
Qualificació
Grup B
Bassano del Grappa (Itàlia)
Voltregà - Bassano 19 h
Quevert - Voltregà demà, 17 h
Grup C
Igualada
Igualada - Coutras 20.30 h
Igualada - Walsum diumenge, 12.30 h
Grup E
Noisy-le-Grand (França)
Lleida - Noisy-le-Grand 19 h
Lleida - Vercelli diumenge, 15 h
- El primer de cada un dels cinc grups i els tres millors segons passaran als vuitens de final amb els vuit eliminats de la lliga de campions.

L’estrena de la Europe Cup

El Voltregà Stern Motor, l’Igualada Rigat i el Finques Prats Lleida s’estrenen en la segona competició europea, la Europe Cup, que s’inicia amb la fase de qualificació. El Voltregà i l’Igualada inicien avui la seva aventura europea, mentre que el Lleida va disputar la primera fase de la lliga europea, no va passar a la segona i ara juga la Europe Cup. Els tres conjunts catalans buscaran en aquesta qualificació la primera posició del grup de tres equips per classificar-se per als vuitens de final. Hi ha cinc grups, i els cinc primers i els tres millors segons passaran als vuitens de final, en què s’ajuntaran amb els vuit equips que quedin eliminats de la lliga europea. L’Igualada és l’únic que jugarà a casa, ja que organitza el grup C, mentre que el Voltregà jugarà a Itàlia i el Lleida, a França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)