OK Lliga

El Caldes homenatja Alexandre Acsensi jugant un partidàs contra el Barça (5-5)

El Barça, sense Pau Bargalló per una lesió muscular a la cama dreta, ha empatat avui a la Torre Roja davant d’un Recam Làser Caldes que ha jugat a un gran nivell amb Roger Presas d’estilet i no ha pogut sumar el seu dotzè triomf en dotze jornades (5-5). Una gesta del conjunt calderí que ha servit per arrodonir l’homenatge a Alexandre Acsensi. Després del partit, el Caldes ha retirat la samarreta amb el dorsal 7 d’Alexandre Acsensi, que va morir fa poques setmanes en un accident. Avui l’ha lluït per darrer cop el seu germà Roger Acsensi. Abans del partit s’ha fet un minut de silenci.

Els gols del Barça els han fet Alabart (2), Rodrigeus, Llorca, Panadero. Per part local, Presas (3), Giménez i Blanqué han mantingut sempre el seu equip dins del partit. El Caldes, de fet, perdia per 1-4 i s’ha acostat (3-4). Panadero, en superioritat ha fer el 3-5 assistit per Hélder Nunes, però Presas ha intimidat amb el 4-5 i, ell mateix, de xut directe, ha clavat una directa i ha fet embogir la Torre Roja, plena a vessar (5-5). El jove porter local de 21 anys Jordi Pons ha estat un dels artífexs del punt valuós sumat pel conjunt d’Eduard Candami, que fa una bona temporada.

En el partit de rivalitat de les comarques tarragonines el Reus Virginias ha derrotat el Parlem Calafell per 4-0 amb dos gols en cada part. El Noia Freixenet, per la seva banda, ha guanyat a la pista del Finques Prats Lleida (1-4). El Solideo Sant Cugat ha donat la campanada a Sant Hipòlit i ha vençut el Voltregà Stern-Motor per 1-3, acostant-se a la zona de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)