Lliga Europea

Els catalans, en grups diferents

Hoquei sobre patins. El Barça, el Reus Virginias, el Parlem Calafell i el Noia Freixenet ja coneixen els seus rivals en la fase de grups de la lliga europea que s’iniciarà el 26 de gener. Els dos primers passaran a la final a vuit

Els quatre equips catalans que continuen en la lliga europea, el Barça, el Reus Deportiu Virginias, el Noia Freixenet i el Parlem Calafell, han anat a parar a grups diferents en el sorteig de la fase de grups que es va fer ahir a Porto, Portugal. El Barça, que era un dels quatre caps de sèrie, jugarà en el grup C contra el Lodi i el Forte dei Marmi italians i el Valongo portuguès. El Reus estarà en el grup D i jugarà contra l’Sporting i el Barcelos de Portugal i el Saint-Omer francès. El Calafell ha anat a parar en el grup A i tindrà com a rivals l’Oliveirense i el Benfica portuguesos i el Liceo gallec. Finalment el Noia Freixenet jugarà en el grup B contra el Porto de Portugal i els conjunts italians del Sarzana i el Trissino. Aquesta fase de grups començarà el 26 de gener, tindrà sis jornades i finalitzarà el 6 d’abril. Els dos primers de cada grup passaran a la final a vuit.

Sorteig de la Europe Cup

En el sorteig dels vuitens de final de la Europe Cup el Finques Prats Lleida, el Recam Làser Caldes, l’Igualada Rigat i el Voltregà Stern Motor disputaran a casa el partit d’anada el 28 de gener i el de tornada a fora l’11 de febrer. Els lleidatans jugaran contra el Valdagno italià, mentre que els vallesans han quedat emparellats amb La Vendéenne de França, i els igualadins, amb un altre conjunt francès, el Lió. Els de Sant Hipòlit jugaran contra el Diessbach suís. També s’han sortejat els emparellaments dels quarts de final, i si els catalans es classifiquen ja saben el rival. El Lleida jugaria contra el guanyador del derbi italià entre el Grosseto i el Bassano; el Caldes, amb el guanyador del Herringen alemany i el Coutras francès; l’Igualada, contra el guanyador de l’Alcoi i el Braga portuguès, mentre que el Voltregà s’enfrontaria contra el guanyador del Follonica italià i el Remscheid alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)