OK Lliga

El Vila-sana posa en joc el lideratge contra el campió

Hoquei sobre patins. OK Lliga. El conjunt del Pla d’Urgell i el Generali Palau són els dos únics invictes de la competició

El Vila-sana, que només ha cedit un empat en onze jornades i és el líder de l’OK Lliga, posa avui a casa en joc la primera posició (21 h) contra el Generali Palau, el vigent campió, segon, a només dos punts, i que també està invicte. Serà la repetició del duel de semifinals del curs passat, que va acabar amb triomf vallesà, amb un gol d’Aina Florenza en el darrer segon del partit de desempat. El Palau va ser posteriorment campió en la final contra el Telecable. El Vila-sana arriba engrescat pel triomf en el seu debut en la lliga europea contra l’Alcademia da Feira, amb la seva estrella Luchi Agudo (3 gols) molt inspirada. El Palau va descansar a Europa i no juga des del 17 de desembre, quan va derrotar el Voltregà (4-1). La resta de la jornada que va arrencar dissabte es completarà demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)