Copa

Final catalana entre el Cent Patins i el Tucans en la copa femenina d’hoquei en línia

El Cent Patins guanya amb un gol d’or (2-1) en la pròrroga i el Tucans goleja (6-2) en les semifinals

El Rubí Cent Patins i el SAB Tucans Vitaldent de Sant Adrià del Besos jugaran aquest matí (10 h Tdp) una final catalana de la copa femenina d’hoquei en línia que s’està disputant a Valladolid.

En la primera semifinal el Cent Patins, líder de la lliga, ha superat per 2-1 el Tres Cantos amb un gol d’or en la pròrroga. El conjunt madrileny, campió l’any passat, s’ha avançat en la segona meitat i Judit Pareja ha empatat per les vallesanes a dos minuts i mig del final. En el temps suplementari Judit Pareja ha tornat a marcar i el Cent Patits s’ha classificat per la final.

El Tucans, segon de la lliga, ha dominat la segona semifinal i ha golejat per 6-2 el CP Vila-Real, el tercer. En el segon 7 de partit el Tucans ha marcat el primer gol i els altres han anat arribant poc a poc demostrant una gran efectivitat de cara a gol. Al descans s’ha arribat amb un 3-0 i en la segona meitat les catalanes s’han avançat per 6-0. El conjunt castellonenc ha anotat els seus dos gols en els darrers onze minuts, però mai ha inquietat. Els gols del Tucans els han marcat Laia Xin Mercadé (2), Abril Sanchis, Naiara Guaita, Aina Pascual i Carla Bascon.

En els quarts de final el CB Tsunamis de Barcelona va ser derrotat pel Vila-Real per 4-0

En la copa masculina el Rubí Cent Patins ha estat derrotat en la semifinal pel Molina Sport canari, l’actual campió, per 3-0. Ela vallesans van jugar els quarts i van superar per 2-0 el Castelló.