OK Lliga

El Reus, en els últims 10 minuts

Hoquei sobre patins. El Sant Cugat fa una bona defensa i desaprofita bones ocasions

El Reus Deportiu Virginias va guanyar per 3-0 el Solideo Sant Cugat en els darrers 10 minuts de partit. Fins llavors l’enfrontament de la quinzena jornada de l’OK Lliga havia estat molt ajustat i s’havien imposat les defenses i les bones actuacions dels porters. Els reusencs encadenen la cinquena victòria. En el minut 34 el Sant Cugat va disposar d’una falta directa i un penal en quatre segons de diferència, i no els va aprofitar. Gelmà va fer l’1-0 a 8 minuts per al final i Julià amb dos gols, el darrer a 14 segons per acabar el partit, va sentenciar. El Parlem Calafell va patir per imposar-se a la pista del Digittecnic Vilafranca Capital del Vi per un ajustat 1-2. El cinquè classificat es va avançar però el cuer va empatar en els darrers minuts del primer temps. El Calafell es va avançar en la segona meitat, però no va poder tancar el partit.

L’Igualada Rigat es va imposar a la pista del Recam Làser Caldes per 2-4 en un partit que no va deixar sentenciat fins als darrers 5 minuts. Llenas va anotar dos gols pels igualadins. El Garatge Plana Girona va perdre a casa contra el Liceo, el campió, per un clar 0-4. Els gallecs van marcar molt aviat i els gironins van disposar d’una falta directa poc després que van desaprofitar. En el minut 5 de la represa, Àlex Rodríguez va marcar dos gols en un marge de 10 segons i va sentenciar el partit. El jugador català del Liceo va fer tres gols.

Aquest migdia es tancarà aquesta quinzena jornada amb tres partits. El Finques Prats Lleida rebrà l’Alcoi i l’Arenys de Munt Solartradex, el Noia Freixenet, mentre que el Voltregà Stern Motor jugarà a casa contra el Barça.