Lliga Europea

L’hora dels 16 millors

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El Barça, el Reus, el Noia i el Calafell inicien la fase de grups amb la final a vuit com a objectiu

La nova lliga europea ha arribat a la fase en què els 16 millors equips, repartits en quatre grups de quatre, s’enfrontaran en una lligueta a doble volta. Ja han quedat enrere les dues fases de qualificació i dels 32 equips inscrits inicialment ara n’hi ha la meitat que lluitaran per classificar-se per a la final a vuit on es decidirà el títol. Els dos primers de cada grup aconseguiran el premi dels quarts de final, i els quatre equips catalans –el Parlem Calafell, el Noia Freixenet, el Barça i el Reus Virginias–, a més del conjunt gallec del Liceo, tenen possibilitats d’aconseguir-ho.

En aquesta primera jornada el conjunt blaugrana juga a casa, en el que serà el seu debut a la lliga europea, ja que va quedar exempt de les altres fases de grups que es van jugar pel sistema de concentració i on van ser els altres conjunts catalans. El Barça rep el Forte dei Marmi, el tercer de la lliga italiana. El Reus, que va superar la segona fase de qualificació, també juga a casa i rep el Saint Omer, líder de la lliga francesa. El Calafell va debutar en la lliga europea en la primera fase de qualificació, la va superar, i també la segona. Ara s’estrena en la fase de grups visitant la complicada pista del Benfica, que actualment ocupa el primer lloc en la lliga de Portugal. El Noia, que va començar en la segona fase, es desplaça a Itàlia per enfrontar-se al Sarzana, el quart de la lliga. En el grup dels de Sant Sadurní hi ha el Trissino italià, que és el campió.

Grup A
Oliveirense - Liceo 22 h
Benfica - Calafell 22 h
Grup B
Porto - Trissino 21 h
Sarzana - Noia 21 h
Grup C
Barça - Forte dei Mami 19.30 h (Barça tv)
Lodi - Valongo 21 h
Grup D
Sporting - Barcelos 20.30 h
Reus - Saint Omer 21 h Tots els partits es podran veure per europe.worldskate.tv. (hora catalana)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)