OK Lliga

Els cinc primers sumen una nova victòria

El Manlleu, cinquè, té el partit més complicat contra el sisè, el Mataró

Els cinc primers classificats de l’OK Lliga femenina han aconseguit la victòria en aquesta quinzena jornada. El que ha tingut un partit més complicat ha estat el Martinelia Manlleu, cinquè, que s’ha enfrontat al Lidergrup Mataró, el sisè fins llavors, i ha guanyat per 7-5. El partit ha estat molt disputat i les mataronines guanyaven per 2-3 a l’inici de la segona meitat, però les osonenques han marcat cinc gols seguits. Joana Comas, Nara López i Ona Castellví han marcat 2 gols cada una pel Manlleu i Aina Lleonart n’ha fet 3 pel Mataró.

El líder, el Generali Palau, no ha tingut problemes per imposar-se a la pista de la Rozas (1-4) després de dominar des de l’inici. Mariona Colomer ha nat 2 gols. El Vila-sana ha golejat (7-1) el Voltregà Stern Motor en una bona segona meitat. Julieta Fernández ha marcat 3 gols. El Telecable Gijón ha visitat el cuer, el Lleidanet Alpicat i s’ha imposat per 1-5, mentre que l’Esneca Fraga, amb 4 gols de Adriana Gutiérrez –2 de falta directa–, ha superar per 5-3 l’Igualada Femení Grupo Guzman.

En la zona mitja de la taula el Solideo Sant Cugat ha guanyat a la pista de l’Orkla Bigues i Riells per 3-5 en un partit anivellat fins al descans (2-2) i que dos gols de Txell Gimeno en la segona meitat han decantat per les visitants. El Liceo ha superat clarament (7-2) el Cerdanyola Feníe Energía en la segona meitat Alba Garrote ha fet 3 gols pel conjunt gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)