OK Lliga

El final de la trilogia

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona cau contra el líder i tanca els enfrontaments del cap de setmana contra els blaugrana

Barça 6 Girona 0

BARÇA:Carles Grau, Bargalló, Marc Grau, Hélder Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Llorca, Pascual i Hernandez.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Àlex Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Sánchez, Cantero, Nadal i Calero.GOLS:1-0 (1’) Rodrigues. 2-0 (32’) Bargalló. 3-0 (33’) Hélder Nunes. 4-0 (38’) Bargalló, de falta directa. 5-0 (40’) Marc Grau, de falta directa. 6-0 (47’) Llorca.ÀRBITRES:J.A. Ribó i M. Martín.T.B.:A Llorca.FALTES:9 del Barça i 10 del Girona.

El final de la trilogia entre els equips d’elit gironins i el Barça d’un cap de setmana intens es va acabar, ahir al Palau Blaugrana, amb una derrota del Garatge Plana Girona contra el líder invicte de l’OK Lliga per 6-0. Alabart va ser baixa en les files locals per una lesió muscular a l’espatlla esquerra i Castro va convocar el jove vilanoví Manel Hernández.

El partit va començar molt malament per als de Ramon Benito, ja que João Rodrigues va fer l’1-0 quan només s’havien consumit 51 segons. Tot i amb això, el Girona va aguantar prou bé el primer temps i no va encaixar cap gol més. En la segona part, però, el Barça va reflectir la seva qualitat i l’encert en la bola aturada, amb 2/2 en faltes directes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)