OK Lliga

Barça-Igualada i Reus contra Calafell, plats forts

Hoquei sobre patins. Copa. El campió i favorit se les haurà amb l’equip revelació i el Joan Ortoll s’omplirà en el duel entre l’amfitrió i el subcampió

El Barça, rei de copes amb 24 títols en 78 edicions, campió en cinc de les sis últimes i que defensa el títol que va conquerir l’any passat a Lleida derrotant el Reus en la final (4-0), debutarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell el divendres 3 de març contra l’Igualada Rigat, l’equip més jove i la revelació de la primera volta en l’OK Lliga, en els quarts de final de la copa que es jugarà del 2 al 5. El sorteig es va fer ahir a la tarda al castell de la Santa Creu de Calafell, vila del Penedès que també albergarà la copa femenina, que es disputarà de l’11 al 14 de maig i que mai havia estat la seu de la copa. “Per a Calafell és un orgull organitzar la copa”, va afirmar l’alcalde Ramon Ferré, que va subratllar el valor de l’afició calafellenca en un acte presentat pel periodista Gerard Romero (Jijantes) i en què també va intervenir el president de la federació espanyola, Carmelo Paniagua. El Barça, líder invicte al final de la primera volta, ha estat el primer cap de sèrie del torneig. El vencedor de la seva eliminatòria es creuarà en la primera semifinal del dissabte 4 de març amb el vencedor del partit entre el Reus Virginias –4t i últim cap de sèrie– i el Parlem Calafell, duel de rivalitat territorial que omplirà el pavelló a vessar també el divendres 3. Els quarts de final de l’altra part del quadre els jugaran el Deportivo Liceo contra el Recam Làser Caldes i el Noia Freixenet davant del Voltregà Stern Motor el dijous 2 de març. El conjunt de Sant Sadurní va ser semifinalista davant del Barça (1-2) l’any passat, mentre que els gallecs, segons en l’OK Lliga i vigents campions, van caure davant dels Reus en els quarts i volen la revenja. El Liceo té deu títols en el palmarès –el darrer conquerit el 2021 a Riazor en la final contra el Barça–i aspira a igualar els onze del RCD Espanyol. Els horaris encara no estan definits i es determinaran en funció de les televisions. També es jugarà, en el mateix escenari, la quarta edició de la minicopa de la categoria infantil, amb sortir i format idèntics als sènior.

Quarts de final
(1) Noia - Voltregà 2 de març
(2) Liceo - Caldes 2 de març
(3) Barça - Igualada 3 de març
(4) Reus - Calafell 3 de març
Semifinals. 4 de març
Guanyador3 - guanyador 4
Guanyador 1 - guanyador 2
Final. 5 de març

DIA 2 DE MARÇ

El Noia jugarà contra el Voltregà i el Caldes vol sorprendre davant del Liceo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)