OK Lliga

El Barça guanya el Noia (1-6) i el Reus empata amb el Liceo (4-4)

El Barça, el líder de l’OK Lliga ha guanyat a la pista del Noia Freixenet, el cinquè, per un clar 1-6. Els blaugrana no han donat opcions al seu rival i són més líders gràcies a l’ensopegada del Liceo. El Barça s’ha avançat en el marcador molt aviat, 0-2 al descans, i quan el Noia ha marcat en l’inici de la segona meitat ha marcat molt ràpid i s’ha distanciat en el marcador. Nunes i Rodrigues han marcat dos gols cada un i Pau Bargalló també ho ha fet i continuar anotant en tots els partits que juga de lliga.

El Reus, el tercer, ha jugat un partit molt intens a casa contra el Liceo, el segon, que ha acabat amb un empat (4-4). Els gallecs sempre han anat per davant i els reusencs han anat empatant. Rojas ha marcat tres gols, els tres de falta directa, pel Reus.

El Garatge Plana Girona ha sumat tres punts importants al guanyar per 1-0 l’Igualada Rigat en un partit molt disputat. Moi Aguirre ha marcar l’únic gol del partit a cinc minuts del descans. En la segona meitat Borja ha disposat d’una falta directa per sentenciar a cinc minuts del final, però l’ha desaprofitat. Riba ha tingut un penal a dos minuts de la fi, però el porter del conjunt gironí Llaverola l’ha aturat. El Solideo Sant Cugat ha perdut per la mínima (2-3) a casa contra l’Alcoi. Els vallesans han lluitat fins al final, però un gol a quatre minuts per acabar ha donat la victòria als visitants.

En els partits disputats diumenge, el Parlem Calafell ha aprofitat la visita a la pista del penúltim, l’Arenys de Munt, per sumar un nou triomf (1-3) que el catapulten fins al tercer lloc de la classificació. El Recam Làser Caldes ha hagut de treballar de valent per doblegar la resistència del Voltregà (6-7). La gran sorpresa, però, l’ha protagonitzat el Vilafranca, el cuer, que ha esgarrapat el segon punt de la temporada després de signar l’empat a la pista del Finques Prats Lleida (4-4). Joan Vázquez ha marcat de penal a 7 segons pel final.