Lliga Europea

El Barça goleja el Lodi i acarona la final a vuit

Hoquei sobre patins. Lliga Europea. El Reus Virginias assalta la pista de l’Sporting (5-7) i el Noia Freixenet empata a casa contra el Trissino (4-4)

El Barça va sumar la tercera victòria en tres partits en la fase de grups de la Lliga Europea i va fer un pas de gegant per assegurar-se una de les dues primeres posicions que classifiquen per a la final a vuit. Els blaugrana van tancat la primera vola amb un triomf per 5-0 contra l’Amatori Wasken Lodi italià. El Barça va dominar, però li va costar superar la defensa italiana i no va marcar fins al minut 14, amb un gol d’Alabart. Després de desaprofitar un penal, els blaugrana van ampliar el resultat amb gols de Nunes i novament d’Alabart. En la segona meitat va ser el torn de Rodrigues, que va fer dos gols i va situar el 5-0 en el marcador.

El Reus Deportiu Virginias va fer un partit extraordinari a la pista de l’Sporting de Portugal, el líder del grup D, i va aconseguir una victòria de prestigi per 5-7. L’enfrontament va ser molt intens, molt disputat i amb alternatives. Els àrbitres van mostrar quatre targetes blaves –dos per equip–, i van assenyalar 8 faltes directes, quatre per equip. Els portuguesos es van avançar amb un 3-1 i els reusencs van capgirar el partit amb el 3-6 en l’inici de la segona meitat. El porter Ballart va fer un gran partit amb nombroses aturades de mèrit i els gols els van marcar Aragonès (4), Gelmà (2) i Julià.

El Noia Freixenet va empatar a casa contra el Trissino (4-4), fins ara líder del grup B, en un partit que perdia 0-2 en el descans. Els de Sant Sadurní van remuntar fins al 4-3, però van desaprofitar una falta directa a un minut del final i van encaixar l’últim gol a 32 segons per acabar el partit. Costa va marcar tres gols i Esteller, un. El Parlem Calafell va perdre a casa contra el Liceo per 3-4 i és l’últim del grup A. Sempre va anar al darrere (1-4), i en els últims minuts va ajustar el resultat amb dos gols de Miras. Ferrer va fer l’altre gol.

DERROTA A CASA

El Parlem Calafell perd a casa per un ajustat 3-4 contra el Liceo i és l’últim del grup