Copa

La definició enlaira el Liceo

Quarts. El Caldes competeix, però la pólvora i la porteria rival marquen les diferències

Deportivo Liceo 7 Caldes 2

DEPORTIVO LICEO:Serra, Bruno di Bendetto, Carballeira, Torres i Àlex Rodríguez -equip inicial-; Manrubia, Ricart, Canal i Fernández.RECAM LÀSER CALDES:Pons, Presas, Gurri, Blanqué i Marc González -equip inicial-; Giménez, Cristian Rodríguez i Llobet.GOLS:1-0 (8’) Torres. 2-0 (11’) Carballeria. 2-1 (12’) Presas. 3-1 (20’) Torres. 4-1 (30’) Canal. 4-2 (40’) Presas. 5-2 (41’) Rodríguez, 6-2 (46’) Carballeira. 7-2 (48’) Bruno di Bendetto.ÀRBITRES:I. González i J. Iglesias. Vermella a Presas. Blaves a Ricart, Rodríguez i Blanqué.FALTES:9 del Liceo i 5 del Caldes.

El Deportivo Liceo, campió fa dos anys a Riazor i amb deu títols en les vitrines, va eliminar el Recam Làser Caldes per 7-2 en el primer partit de quarts. El Caldes va competir, però la capacitat de definició del Liceo i la bona actuació del seu porter Martí Casas van sentenciar el partit.

El Caldes va dur el pes en els primers minuts i va disposar d’oportunitats, arrecerat en un rombe defensiu que va incomodar d’entrada els gallecs i que va anar alternant amb la defensa individual. El Liceo, però, va tenir més arribada: 2-0. Roger Presas, amb un tret exterior, va ressituar el Caldes en el partit (2-1) tan sols 57 segons després. El Liceo va demanar temps davant l’empenta calderina, però Torres, aixecant i picant des de fora, va celebrar un gran gol (3-1). En el segon temps, Pons va treure una directa a Rodríguez per una blava a Blanqué, però Canal va marcar el 4-1 en un contraatac. Blanqué no va poder batre Serra en una directa per blava a Ricart, però Presas va fer el 4-2 en la superioritat. El mateix Presas, però, va ser expulsat amb vermella (44’) per una picabaralla amb Arnau Canal. Àlex Rodríguez va veure la blava en l’acció posterior per una falta sobre Marc González

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)