Copa

El Barça remunta contra el descarat Igualada amb un gran segon temps (5-2)

El Barça ha iniciat avui la defensa del títol de copa amb un triomf molt treballat contra l’Igualada Rigat (5-2) que li permet mantenir la condició d’invicte aquesta temporada. L’Igualada de Cesc Fernández surt reforçat del partit, amb el golejador Riba (2) i el porter Torrents d’actors destacats en una gran primera part (1-2). El Barça jugarà demà dissabte (21 h) la segona semifinal contra el vencedor del darrer partit de quarts que escenifiquen avui divendres a partir de les 20.30 h el Reus Virginias i el Parlem Calafell. L’equip blaugrana ha recuperat a Sergi Llorca, que es va perdre el partit contra el Liceo per lesió.

El partit ha començat amb les pulsacions disparades. Blava a Hélder Nunes i gol de Riba en la falta directa quan no s’havien consumit ni dos minuts (0-1). El Barça ha penalitzat la pèrdua dels arlequinats en un contraatac i ha empatat mitjançat Rodrigues (1-1 en el 5’). El jove Igualada, valent i desacomplexat com ja va mostrar en el partit de lliga al Palau, feia perill sobretot, en els contraatacs, molt verticals i buscant sempre la definició en el segon pal, i el Barça també generava i força en l’atac estàtic a còpia de velocitat. Tots dos porters, Grau i Torrents, resolien amb encert fins que en el 23’, Riba ha afusellat de nou la porteria del Barça de penal (1-2).

L’equip d’Edu Castro ha apujat la intensitat en el segon temps i ha posat setge a la porteria rival. Hélder Nunes ha empatat de penal. Alabart ha fet el 3-2 amb un cacau exterior i Marc Grau ha coronat un contraatac aixecant i picant (4-2). Bargalló havia fallat la directa per la desena falta rival i Riba tampoc no ha marcat en la bola aturada quan Rodrigues ha vist la blava. Alabart –fonamental amb dos gols i una assistència–, amb un sol toc, ha arrodonit el triomf del Barça transformant una directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)