Europe Cup

El Voltregà i l’Igualada guanyen en l’anada dels quarts de l’Europe Cup

El Caldes empata a casa i el Lleida perd a fora per la mínima

El Violtregà Stern Motor i l’Igualada Rigat han guanyat el partit d’anada dels quarts de final de l’Europe Cup. Els osonencs s’han imposat per 5-2 el Follonica italià, el tercer de la lliga italiana, després de fer un gran partit. Els igualadins han superat per 4-2 el Braga de Portugal en una bona segona meitat. El Recam Làser Caldes només ha empatat a casa (3-3) contra el Coutras francès després d’anar per davant gairebé tot el partit. El Finques Prats Lleida ha perdut per la mínima (2-1) a la pista del Bassano italià i haurà de remuntar a casa. Els partits de tornada es disputaran el proper dissabte 25.

El Voltregà ha començat perdent, 0-1 al descans, però en la segona meitat Gerard Teixidó ha marcat quatre gols en cinc minuts, un de penal i un de falta directe, i ha situat el 4-1 en el marcador. S’ha arribat als darrers cinc minuts amb un 5-2 pels osonencs amb un gol de Molas, i els àrbitres han xiulat un falta directa i dos penals a favor dels italians, però no n’han transformat cap.

Després d’una primera meitat anivellada amb gol de Cervera, l’Igualada ha estat capaç de remuntar un 1-2 a l’inici de la segona meitat amb tres gols en vuit minuts. Riba, per dos cops, i Marimon han certificat la victòria dels igualadins.

El Caldes s’ha avançat amb un 2-0 en els primers deu minuts amb dos gols de Giménez, però el Coutras ha empatat al descans al transformat una falta directa a18 segons de la mitja part per targeta vermella a Giménez. En la segona meitat Blanqué ha marcat de falta directe i quan només faltava 1:45 pel final del partit el conjunt francès ha empatat amb un xut de lluny.

El Lleida s’ha avançat amb un gol de penal de Vives en la segona meitat, però el Bassano ha donat la volta al marcador amb dos gols en dos minuts, i s’ha situat amb un 2-1 a nou minuts del final. A quatre segons del final Vives ha enviat al pal una falta directe.