OK Lliga

El primer triomf del Vilafranca i el segon empat del Barça, les sorpreses de la jornada

El Digittecnic Vilafranca Capital del Vi va obtenir ahir contra l’Arenys de Munt Solartradex la primera victòria del curs (3-2) i evita de moment i quan falten quatre jornades per al final de la fase regular, el descens directe, tot i que ho continua tenint molt magre. L’Alcoi, per la seva banda, va donar l’altra gran sorpresa de la jornada esgarrapant un empat contra el Barça (3-3), que no fa perillar no obstant això el primer lloc blaugrana, que té un coixí de 12 punts sobre el Deportivo Liceo. Es dona la circumstància, en clau Barça, que l’Alcoi ja havia empat contra el conjunt d’Edu Castro a casa pel mateix resultat (3-3) en el curs 2021-2022 i li va trencar una ratxa de disset triomfs seguits. Ara, el Barça duia vint triomfs i un empat a la pista del Recam Làser Caldes (5-5).

El Parlem Calafell, que sumava vuit triomfs seguits, va ensopegar precisament contra el Liceo (0-3). Els penedesencs son ara tercers a 2 punts dels gallecs i encara tenen possibilitats d’acabar segons tot i que van cedir l’average amb els gallecs, als quals havien vençut per 1-2 a Riazor en la primera volta. El Noia Freixenet, cinquè a set punts del Liceo, va assaltar les Comes (3-4). I el Reus Virginias, quart empatat a punts amb el Noia, ha vençut avui a la tarda a la pista del Voltregà Stern-Motor (1-4) amb un trio de gols de David Gelmà i un altre de Marc Julià que han capgirat el gol inicial de Lluc Sitjà.

En clau de lluita pel descens, el Sant Cugat (13è amb 14 punts i en zona de descens juntament amb el cuer vilafranca) va aprofitar dissabte l’ensopegada de l’Arenys de Munt (12è amb 15 punts i primer equip en zona de play-out) a Vilafranca amb un empat a la pista del Recam Làser Caldes (4-4). L’altre equip en zona de play-out és el Garatge Plana Girona, que ha perdut aquest diumenge al migdia per 2-1 a la pista del Finques Prats Lleida, que és novè amb 29 punts. Els gironins son a dos punts de la zona de permanència a directa que ara mateix marca el Voltregà, el seu pròxim rival al dia 29 en un partit que pot començar aclarir una mica més la part baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)