OK Lliga

Martínez ja és a quarts i Maroszan i Sousa, eliminats

Tennis. El quart favorit i el setè s’acomiaden del Challenger Eurofirms Girona en els vuitens

El tennista d’Alzira Pedro Martínez (3), el cap de sèrie de més graduació que ahir va afrontar els vuitens de final, va complir i va segellar l’accés als quarts de final del Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava, que es disputa al Club de Tennis Girona. Martínez (121è de l’ATP) es va desfer de Pablo Llamas per 6-2 i 7-6 (7). S’enfrontarà demà en quarts a l’argentí Mariano Navone, que va eliminar per 6-2, 4-6 i 6-4 el portuguès João Sousa (7), un dels reclams del torneig, atès que va arribar a ser el 28è del món. Ara és el 156è. El rus de 26 anys Ivan Gakhov (241è de l’ATP) va fer saltar la sorpresa i va fer fora l’hongarès Fabian Marozsan, quart favorit i 128è de l’ATP, per 6-4 i 7-5. També s’ha plantat als quarts el kazakh Timofey Skatov (6), que va vèncer per 6-0 i 6-4 el serbi Miljan Zekic, botxí de Pablo Andújar en la primera eliminatòria. Avui es disputaran els quatre vuitens de final que resten per definir els quarts de final.

En dobles, el jugador tarragoní del CT Girona Eduard Esteve i el barceloní Álvaro López San Martín van cuers contra els indis Raja-Sharan. El català Oriol Roca i el basc Iñigo Cervantes, per la seva banda, van derrotar els serbis I. Sabanonv-M. Sabanov, els segons favorits, i jugaran els quarts contra el neerlandès De Jong i el txec Svrcina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)