Lliga Europea

El Generali Palau encarrila els quarts i el Vila-sana venç el Martinelia Manlleu

El Generali Palau ha assaltat la pista del Liceo en l’anada dels quarts de final de la lliga europea i fa un pas endavant cap a la final a quatre (1-3). El conjunt vallesà defensa els títols obtinguts en les dues darreres temporades. Laura Puigdueta, Carla Fontdeglòria i Aina Florenza han fet els gols de les catalanes, mentre que Alba Garrote ha marcat l’1-1 per les locals de falta directa per una blava a Laia Juan.

En el derbi català, el Vila-sana ha derrotat el Martinelia Manlleu (3-2) i l’eliminatòria esta absolutament oberta. Per part local han marcat Laura Barcons, Victòria Porta i Luchi Agudo. Els gols del Manlleu els ha fet Mireia Codinach. El conjunt local, que s’ha posat amb un 3-0 favorable en els primers minuts, ha malbaratat dues faltes directes. El Cerdanyola Feníe Energía, per la seva banda, ha caigut amb claredat a casa davant del Telecable, el vigent subcampió, per 1-7. El gol de les catalanes l’ha marcat Gemma Solé. L’altra encreuament de quarts s’ha saldat amb el triomf del Benfica a la pista del Valdagno (4-9). Els partits de tornada es jugaran el dia 15 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)