Lliga Europea

El Manlleu i el Vila-sana, per un lloc a la final a quatre

Hoquei patins. Es disputen la tornada dels quarts de la lliga europea

El Martinelia Manlleu i el Vila-sana disputen el partit de tornada dels quarts de final de la lliga europea femenina més interessant i ajustat (12.30 h, Esport 3). Els dos conjunts catalans volen una plaça per a la final a quatre i es preveu un altre partit molt disputat després del 3-2 que van aconseguir les lleidatanes a casa en el partit d’anada. Les osonenques intentaran fer-se fortes davant la seva afició per classificar-se per a les semifinals de la màxima competició europea de clubs.

El Generali Palau té ben encarrilada la classificació per a la final a quatre després d’imposar-se a la pista del Deportivo Liceo per 1-3, i intentarà confirmar la classificació davant la seva afició (18 h). El Cerdanyola Feníe Energía visita la pista del Telecable Gijón (19.15 h) amb poques possibilitats després de ser golejat a casa per 1-7 en l’anada. En l’últim partit de quarts el Benfica portuguès juga a casa contra el Valdagno italià amb un avantatge de cinc gols després del 4-9 de l’anada.

Anada
Vila-sana - Manlleu 3-2
Valdagno-Benfica 4-9
Liceo-Palau 1-3
Cerdanyola-Telecable 1-7
Tornada
Manlleu - Vila-sana 12.30 h
Benfica-Valdagno 14 h
Palau-Liceo 18 h
Telecable-Cerdanyola 19.15 h
-
El partit entre el Manlleu i el Vila-sana serà retransmès per Esport3
-
Tots els partits es podran veure per europe.worldskate.tv
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)